.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Повече от фен
    Имам около 7 години lucid dreaming практика. Reality check-a не винаги действа. Единствения 100 процентов начин е да преминеш от състояние на медитация към полусън, а оттам и към същинския сън.
    @Sisi не е вредно. Ако се изпълни както трябва дори действа ободряващо. Особено когато започнеш да разтегляш времето на съня - от 10 минути реално време до час или повече възприето.

Аз като малка мноого често имах осъзнати сънища но напоследък станаха рядкост и затова се поразрових в интернет. Около два дена се интересувах доста, четях, правех проверките с лампата, пръстите на ръцете нали за да стане като навик и на третия ден сънувах осъзнато. Но стана малко кофти, защото го осъзнах към края му. След това съм имала няколко такива но нищо по-особено освен, че в един от сънищата погледнах дланта си и видях, че вместо пет имам шест пръста, но изобщо не осъзнах, че това не е нормално. Като цяло с осъзнатото сънуване се справям но се чудех по някакъв начин може ли да се предизвика даден сън???

Повече от фен
    Може да се предизвика даден сън, но ти трябва много практика.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Не винаги са полезни такива сънища, ако са силни могат цял ден да влиаят на настроението(някой път даже не съм можел да разгранича кое съм правил/казвал наистина или само съм го сънувал).
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Може да се предизвика даден сън, но ти трябва много практика.
    Как по-точно? Малко повече информация може ли да дадеш?

аз пък сънувам без да контролирам нищо!и ми харесва така защото после съм благодарна на света от видяното.виждала съм красоти.но повечето ми сънища са ужасяващи.например булка умира на сватбата си и сватбата е в двора ни.не мога да се позная толкова ли лошо подсъзнание ли имам!?

аз пък сънувам без да контролирам нищо!и ми харесва така защото после съм благодарна на света от видяното.виждала съм красоти.но повечето ми сънища са ужасяващи.например булка умира на сватбата си и сватбата е в двора ни.не мога да се позная толкова ли лошо подсъзнание ли имам!?

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    а защо тогава когато колата от покой рязко преминава в състояние на движение хората изхвърчат, но този път в посока противоположна на посоката на движение.
    Първо a=delta(v)/delta(t) m/s^2
    Следователно за да се получи същия ефект трябва това съотношение да е еквивалентно или по-голямо или равно от това когато спираш рязко, в реални условия - логично не може да ускоряваш по-бързо от колкото спираш чрез спирачната система, но математически е възможно да го докажеш ако вземеш lim t->0 при което двете съотношения ще са равни.

Второ и по-важно, защото има СЕДАЛКИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си