.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Помощ!!!

Помощ!!!

Здравейте... на кратко как да кажа на момче,че изобщо не го харесвам и не искам да бъдем заедно ... не искам да наранявам чуствата,които той твърди,че има към мен и искам да си останем приятели ...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Значи слушай сега.
    Няма как да не му нараниш чувствата и да искаш.
    Просто му казваш на 4 очи, че не искаш да имаш нищо общо с него или просто му кажи "Искам да сме само приятели." .

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Както го каза на нас сега-директно.Както и да му го кажеш,все ще е прецакан.От личността му зависи как ще се развият нещата.Ако е прекалено горделив не очаквай да останете приятели като му отрежеш квитанцийките.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    В прав текст , на четири очи.
    Във всичко обстоятелства - той ще си остане наранен, колкото и усилия да положиш да не стане така. Казваш му го направо и от него си зависи дали ще си останете приятели или не.

Според мене в никакъв случай не му казвай оная глупост с приятелите, защото първо това няма как да стане, второ че звучи супер малоумно. Казвам ти го като човек, който го е отнасял и не е никак приятно да слушаш тъпи клишета. Все едно да му кажеш "не съм достатъчно добра за тебе"...?!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от WesSneijder Виж мнението
    Според мене в никакъв случай не му казвай оная глупост с приятелите, защото първо това няма как да стане, второ че звучи супер малоумно. Казвам ти го като човек, който го е отнасял и не е никак приятно да слушаш тъпи клишета.
    Същото щях да напиша ...
    На мен ми звучи страшно обидно и глупаво.Няма как да не го нараниш.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Според мене няма сценарии, в който да му отхвърлиш мечтите за щастлив и съвместен живот без да се почувства пренебрегнат и наранен. Действай докато е време, преди нещата да станат по-задълбочени за него. Само недей му давай напразни надежди, страхувайки се да кажеш НЕ !
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от WesSneijder Виж мнението
    Според мене в никакъв случай не му казвай оная глупост с приятелите, защото първо това няма как да стане, второ че звучи супер малоумно. Казвам ти го като човек, който го е отнасял и не е никак приятно да слушаш тъпи клишета. Все едно да му кажеш "не съм достатъчно добра за тебе"...?!
    Същото. Няма как да не го нараниш така или иначе.

Във всички случаи ще го нараниш,но по–добре да спреш да мудаваш надежди сега,от колкото да продължиш да го "залъгваш" и после изведнъж да му "фраснеш" новината в лицето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си