- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да си излея душата.
Дам , дам , разбирам те , а случайно да си усещал нещо вътрешно в теб да ти казва нещо , да те спира когато примерно си мислиш да си във връзка с някоя ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Да, все едно виждам всичко преди да стане. Колкото и смахнато да звучи. Казвам си с това момиче и да почна връзка поради еди каква си причина ще се разделим и ще сме нещастни и двамата. Ми за кво да я почвам връзката тогава и т.н. И знам, че е излишно да гледам толкова напред във времето, но не мога да се контролирам. Просто мисля прекалено задълбочено. По принцип за всичко мисля така, но тук ми прави много лоша услуга това ми качество.
Не това не може да се контролира за съжаление , но се радвай че е само това ^^ . Кофти е да знаеш от къде е проблема и да неможеш да направиш нищо . Надявай се на това някой ден нещо да ти падне на главата от небето ( жена която толкова е хлътнала , че би направила всичко само и само да е с теб). Казваш искам "гадже" , а ако го получиш смяташ ли че ще го оцениш ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Със сигурност ще я оценя повече от колкото тя мен.
А проблемът ... вече не ми е проблем. Цаката е да мисля най-много до утре. Други ден ще му мисля пак.
Никога не бих чакал нещо да ми падне от небето. Вероятно някоя умряла чайка.
Мани ги тия умрелите , говориме за готни мацки , нагоре не съм споменавал да ти пада критерия за момиче , а просто че нещата няма да се получават (не че ти го пожеалавам) . Все пак нищо не ти пречи да пробваш и пробваш наново , и нещата не се развиват както при другите , успех .
Последно редактирано от N1ksun : 08-29-2012 на 07:58
"Мисълта като единично проявление не е опасна, т. като тя се появява и си заминава без да се обвързва с дадена емоция. Желателно е да знаем, че емоцията е катализатора, чрез който можем да проявим дадената мисъл и да спомогнем тя да се случи. Какво имам предвид ли?
Да приемем, че изпитваме силно притеснение, че ще бъдем ограбени, т. като наша близка приятелка наскоро е била ограбена. Умът ни започва една безпощадна игра, в която при разговора за грабежа той започва да създава картини и образи, които от своя страна пораждат неволно емоционален изблик от наша страна като страх и притеснение. Виждаме страхът в очите ѝ, че това отново може да ѝ се случи. Започват да се зараждат купища въпроси и опасения, които свиват сърцето ни и ни карат да треперим от мисълта, че и ние може да станем жертва на подобно покушение.
Тези емоции страх и притеснение настройват енергийното поле на тялото ни да вибрира на тяхната честота и вярвайки на факта, че подобието привлича подобие (“Законът за привличането”), то ние предизвикваме това да се случи."
Ти просто си свикнал да не ти върви и си си набил тази мисъл в главата! Недей така, настрой си мисленето в по-положителна посока, имай по-голямо самочувствие : ) Не знам, но мисля, че ще разбереш смисъла на това, което ти дадох за четене.Няма смисъл нито от притеснение, нито от ниска самооценка : ) Прав си за това, че който те хареса, ще те хареса такъв,какъвто си !!! Ще дойде и това време, ще си намериш момичето, но през това време бъди някак си по дързък, по находчив и по постоянен !
Права си донякъде, че положителната нагласа може да доведе и до положителен резултат, но не винаги е така. Аз съм на мнение пък, че от много положителна нагласа на края просто ще бъдеш по-разочарован ако не се получат нещата. Точно заради това винаги провалът е вариант за мен.
Не се съмнявай, че някъде има парвилно момиче за теб. Изобщо не се отчайвай, защото това е най-лошото, която може да ти се случи. Просто вярвай, че скоро ще намериш своето момиче. Бъди позитивен - това е отговорът!![]()
Мисля,че не се получава,защото като видиш някоя и ти е хванала окото си с нагласата да ти е ''гадже''.
Или пък критериите са ти доста големи ..Не знам .
Но и за теб има момиче,кога ще бъде това е друг въпрос..
Това беше и моя грешка преди.Виждах края, още много преди някое начало и съответно това прекратяваше всички опити и т.н.Веднъж просто излязох без тази нагласа, пуснах се по течението с момче, за което не препдолагах, че ще бъде моето момче и вече 6 месеца сме заедно.Просто, много мислиш нещата и сам си поставяш спирачките.Пусни се, опитай - не знаеш после какво ще се случи.Може всичко това да те направи щастлив, може и разочарован да бъдеш, но разочарования много.Умееш ли да видиш само хубавото, ще бъдещ щастлив.Опитай, не боли(поне не толкова непоносимо).![]()
Big or small, lies are lies!
Проблемът ми е, че наистина ми е трудно да се отпусна до такава степен, че да не мисля. Единственото решение, което съм намерил до сега и е действало е алкохолът. НО не мога вечно да съм пиян, а и не искам.
Няма такова нещо като "единственото решение" ! Решенията са много, оправданията ти също.Просто, излез от тези рамки, които сам си си поставил, действай напук на себе си, ако трябва .. знам ли, решение има, повярвай ми!Спри да очакваш, спри да се надяваш .. защото после от неоправдани очаквания боли много ..
Big or small, lies are lies!
Здрасти пич,пише ти тука един тийн. С теб малко си приличаме.Когато бях по-малък също бях срамежлив.Сега разбирам как съм отблъснал 10-тина наистина хубави момичета,които направо си бяха готови за мен(И аз не съм нищо особено,не съм някой модел.Както му викат У Америка I dont have the SWAG ,I have the style).Не мога да се определя като някакъв,но винаги се старая да съм готин и модерен,това съм аз,просто съм себе си(това на момичетата им харесва). Имах преди около 6 месеца няква по-такава връзка,но всичко приключи.Та стига за мен.Наистина те разбирам,защото и аз понякога(например сега) се чувствам самотен.Докато съм на училище не си търся момиче.Нямам време за тях,а лятото не искам момиче.Аз съм млад все пак.Пак се отклоних,нали? Моят съвет е да се събереш с приятели( 100% имаш такива) и да отидете заедно на заведение или кафене.Като студент имаш много повече възможности от ученик.Например не съм пълнолетен и не ми се дава да съм където аз искам,когато аз искам.Използвай всичко и ще си намериш. Мога да ти споделя и една от многото тайни за момичетата,които ти сигурно знаеш(Поне да припомня) :
Винаги гледай момичето в очите.Не се срамувай.Говори за каквото се сетиш,приеми ги все едно са най-добрият ти приятел.Ако вече на 100% си сигурен,че те харесва докосни я нежно,където искаш(ГОЛЯМ ИЗБОР).Приеме ли това си готов.
ПОМНИ: Ти си това,което искаш да си
МЕРСИ,ЧЕ ГО ПРОЧЕТЕ![]()
Гледам ги в очите, но момиче, което познавам и ако си водим нормален разговор. Тогава даже плаша повечето момичета, щото погледа ми е ... мръснишки. И по-отраканите ми казват ... "Стига си ми гледал циците" хаха. Въпреки, че не гледам там.
НО ... ето го голямото но ... в дискотека ми се е случвало да ме загледа някое момиче, въпреки че разбираемо е фраш с хора (няма как, голям град, купонджии много). И в момента в който тя ме заглежда, аз естествено забелязвам, поглеждам я и аз, но не мога и не мога да си задържа погледа към нея. Срам ли е, възпитание да не зяпам ли и аз не знам. Особено ако е по-красиво момичето направо изгарям от вътре и се обръщам в някоя друга посока. Естествено това в случаите когато не съм под влияние на алкохол и мога да фокусирам момичето и очите и.
Ммм това е лошо.Явно наистина те е срам. Усмихни се леко и се постарай повече.Не мога да кажа повече,не те познавам лично и не знам как изглеждаш. Пожелавам ти късмет и :
"Можеш да си всеки,просто си избери КъФ "![]()
писах ти на лично!![]()
Прегледах мненията набързо и направо не мога да повярвам какви глупости пишат хората тук. Приятел, това, че си нямаш приятелка, си е лично твой проблем. И "За всеки влак си има пътници", "ще намериш правилния човек", че са тъпи путки или че трябва да си останеш естествен, могат само да те успокоят за малко, но толкова. Няма да ти решат проблема. Нямало подходяща... я излез в парка за 1 час, не видя ли някоя... или в университета. АКо не си намерил, вярно си гей, но съм сигурен ще има някоя, която да ти хване окото.
Виж ги и хората, събират се, разделят се.... ти стоиш отстрани. Проблемът си е в теб, но вместо да се депресираш, трябва да поработиш и да си решиш проблемите. Явно не изглеждаш (вътрешно и външно) така, че момичетата да ти отвърнат на вниманието.
Най-лесното е да видиш, как живеят, как изглеждат отстрани, как се държат приятелите ти, които имат успех с жените. Виж какво липсва в теб, което в него го има и просто го придобий. Тук ти говорят да не се променяш заради жена. Ти няма да се промениш заради конкретната жена, това вярно е голяма грешка. Ти ще се промениш зарадди себе си, защото искаш определени неща от живота. Когато се промениш, ще се чувстваш щастлив и въобще няма да ти пука за конкретната жена.
Давай напред и се развивай!![]()
Последно редактирано от Mo6no : 09-13-2012 на 07:03
Братле , не се предавай !Бъди по упорит! Едно/няколко приятелства няма да ти навредят..от личен опит ти го казвам - бях т.н. най-добър приятел с една мацка в училище,споделяхме абсолютно всичко ..и към края на 12 клас започнахме да излизаме по-често ,правех и намеци ,че искам по сериозни взаимоотношения , тя ме режеше и искаше да си останем приятели ,но аз не се отказах.Една вечер се случи така , че бяхме на спокойно място с яка гледка от приказка на приказка се опитах да я целуна тя ест се дръпна и пак речта за най-добрите приятели ,тогава аз посегнах пак целунах я и тръгна всичко като на сън.. след няма и седмица преспахме и от тогава станахме и гаджета ..повече от 3 години бяхме заедно. Другото което искам да ти кажа е да си останеш добряк ,според мен няма нищо лошо в това да изслушваш проблемите на момичето и до колкото можеш да вземеш отношение ,няма нужда да се вкарваш във филм и да влизаш в образ на грубиян и циник..Пак ще ти дам пример с тази мацка - сега тя ходи с друг които е 'черешката на тортата' ,кара Х6 има пари , контакти и респект колкото искаш ..аз се отдръпнах да от нея , за да не й преча на връзката ,не след дълго тя започна да ми звъни и да ми плаче по телефона ,че иска да си останем добри приятели и да съм до нея - а това е така точно защото през годините ,които бяхме заедно не е видяла нищо лошо от мен , винаги съм бил добър към нея , изслушвал съм я и така нататък ...Много неща изписах , надявам се да си разбрал на къде бия и да ти помогне в някаква степен![]()
Според мен много насилваш нещата... Пусни се по течението, преследвай други цели. Любовта връхлита, когато най-малко очакваш. И най-важното според мен е да бъдеш себе си. Аз преди, дълго време се стараех да бъда такова момиче, каквото момчетата биха харесали, еми не се получи. Да, може би имаше успех донякъде, но това не съм аз. Винаги се намира човек, който да те оцени. Какво си мислиш, че ще постигнеш ако си нахакан и се правиш на голям "играч"? Да, може би ще привлечеш момичета, но едва ли биха били това, което търсиш. Аз лично, както и много мои приятелки, винаги съм искала добро, свястно и умно момче, скромно, точно "приятелския тип". Е, да ама напук ли, не знам, те ме приемат за приятелка или не ме харесват, а тичат след някои лигави девойчета. Винаги ще го има този парадокс. "Доброто" момиче е с "лошото" момче, а "доброто" момче с "лошото" момиче. Поне по мои наблюдения това е доста често срещано. Може би имаш някоя приятелка, която те приема по друг начин, но ти не я забелязваш.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!