Еми не съм тръгнал да ги издирвам момичета по улицата. Просто повечето случаи по една или друга причина се запознавам с някое момиче в точното място и време. Може да е супер хубаво момичето, но да не изпитам нищо. Може да е напълно нормално и веднага да я харесам. Но в повечето случаи точно тези, които харесвам се оказват или обвързани или незаинтересовани от мен. А няма по-гадно нещо то това необвързано момиче да те отреже.
Сега отново се случва нещо подобно с момиче, което е с няколко години по-голямо от мен, но е много готина и интересите и темите за разговор ни съвпадат. На мен ми допада, но вече се чуда има ли смисъл да напирам и след време да се пробвам с нея. Да и призная чувствата си и т.н. Имам усещането, че ще се случи абсолютно същото както с всички преди нея.
horacio
Канил съм, приемат, излизаме 2-3 пъти и после в повечето случаи нищо. Просто още от самото начало виждам, че ме приемат като приятел без да съм виновен и спирам да се занимавам с тях. На последното момиче си казах директно Не искам да съм ти приятел, не и само приятел, имам си достатъчно. Сами се досещате, всичко свърши. Просто не издържам вече.
Последно редактирано от Just.a.Man : 08-18-2012 на 20:07