.
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Threaded View

Голям фен Аватара на N1ksun
    Какво изобщо се хабиш ? Знам че ще ти е трудно да не мислиш за това , знам че ще се чувстваш подтиснат , но знай че няма да се получи насила ! Защо знам ли , защото съм в подобно положение с разликата на това че съм малко по-голям . Имам наблюдение върху хората от нашия тип , и това което съм чел и видял не е оптимистимно относно нас . Накратко , хората продължават и продължават да намират момиче след момиче за забивка , и след няколко дена резултата е еднакъв , провал ( най-често friend zoned ) . Просто се привличаш от такива с които нямаш шанс , не че са повече от теб , просто не са твой тип , дори и да имате общи теми и ти да си мислиш че сте “създадени един за друг“ като това в кавичките го казвам леко на шега . Просто се надявай че някой ден ,нещо ще ти падне от небето , друга опция нямаш освен да чакаш. Забавлявай се , върши си работата и си учи , пък някой ден може и да те огрее , само не си сваляй критериите и гледай да не попаднеш на вампир , а на човек който ще те цени за това което си не заради парите\властта ти ако имаш такива !

Така или иначе обвързането не е най-важното нещо на този живот нали ? (Помисли над това , макар че съм сигурен че си се замислял). Знай че всичко това се случва защото така трябва, за добро или за лошо .
    Последно редактирано от N1ksun : 08-25-2012 на 18:52
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си