Здрасти пич,пише ти тука един тийн. С теб малко си приличаме.Когато бях по-малък също бях срамежлив.Сега разбирам как съм отблъснал 10-тина наистина хубави момичета,които направо си бяха готови за мен(И аз не съм нищо особено,не съм някой модел.Както му викат У Америка I dont have the SWAG ,I have the style).Не мога да се определя като някакъв,но винаги се старая да съм готин и модерен,това съм аз,просто съм себе си(това на момичетата им харесва). Имах преди около 6 месеца няква по-такава връзка,но всичко приключи.Та стига за мен.Наистина те разбирам,защото и аз понякога(например сега ) се чувствам самотен.Докато съм на училище не си търся момиче.Нямам време за тях,а лятото не искам момиче.Аз съм млад все пак.Пак се отклоних,нали? Моят съвет е да се събереш с приятели( 100% имаш такива) и да отидете заедно на заведение или кафене.Като студент имаш много повече възможности от ученик.Например не съм пълнолетен и не ми се дава да съм където аз искам,когато аз искам.Използвай всичко и ще си намериш. Мога да ти споделя и една от многото тайни за момичетата,които ти сигурно знаеш(Поне да припомня) :

Винаги гледай момичето в очите.Не се срамувай.Говори за каквото се сетиш,приеми ги все едно са най-добрият ти приятел.Ако вече на 100% си сигурен,че те харесва докосни я нежно,където искаш(ГОЛЯМ ИЗБОР).Приеме ли това си готов.

ПОМНИ: Ти си това,което искаш да си

МЕРСИ,ЧЕ ГО ПРОЧЕТЕ