Братле , не се предавай !Бъди по упорит! Едно/няколко приятелства няма да ти навредят..от личен опит ти го казвам - бях т.н. най-добър приятел с една мацка в училище,споделяхме абсолютно всичко ..и към края на 12 клас започнахме да излизаме по-често ,правех и намеци ,че искам по сериозни взаимоотношения , тя ме режеше и искаше да си останем приятели ,но аз не се отказах.Една вечер се случи така , че бяхме на спокойно място с яка гледка от приказка на приказка се опитах да я целуна тя ест се дръпна и пак речта за най-добрите приятели ,тогава аз посегнах пак целунах я и тръгна всичко като на сън.. след няма и седмица преспахме и от тогава станахме и гаджета ..повече от 3 години бяхме заедно. Другото което искам да ти кажа е да си останеш добряк ,според мен няма нищо лошо в това да изслушваш проблемите на момичето и до колкото можеш да вземеш отношение ,няма нужда да се вкарваш във филм и да влизаш в образ на грубиян и циник..Пак ще ти дам пример с тази мацка - сега тя ходи с друг които е 'черешката на тортата' ,кара Х6 има пари , контакти и респект колкото искаш ..аз се отдръпнах да от нея , за да не й преча на връзката ,не след дълго тя започна да ми звъни и да ми плаче по телефона ,че иска да си останем добри приятели и да съм до нея - а това е така точно защото през годините ,които бяхме заедно не е видяла нищо лошо от мен , винаги съм бил добър към нея , изслушвал съм я и така нататък ...Много неща изписах , надявам се да си разбрал на къде бия и да ти помогне в някаква степен