Според мен много насилваш нещата... Пусни се по течението, преследвай други цели. Любовта връхлита, когато най-малко очакваш. И най-важното според мен е да бъдеш себе си. Аз преди, дълго време се стараех да бъда такова момиче, каквото момчетата биха харесали, еми не се получи. Да, може би имаше успех донякъде, но това не съм аз. Винаги се намира човек, който да те оцени. Какво си мислиш, че ще постигнеш ако си нахакан и се правиш на голям "играч"? Да, може би ще привлечеш момичета, но едва ли биха били това, което търсиш. Аз лично, както и много мои приятелки, винаги съм искала добро, свястно и умно момче, скромно, точно "приятелския тип". Е, да ама напук ли, не знам, те ме приемат за приятелка или не ме харесват, а тичат след някои лигави девойчета. Винаги ще го има този парадокс. "Доброто" момиче е с "лошото" момче, а "доброто" момче с "лошото" момиче. Поне по мои наблюдения това е доста често срещано. Може би имаш някоя приятелка, която те приема по друг начин, но ти не я забелязваш.