- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпросче за момчетата и момичетата??
Здравйте, най-подходящо за темата мисля че е тук. Сега към темата.
Момчета какви момичета предпочитате с по-бяла кожа или по-тъмна(нещо като латино американка, мургава) ??
Момичета какви момчета предпочитате с по-бяла кожа или по-тъмна(нещо като латино американец, мургава) ??
Също (ако искате) опишете идела за вас(очи,коса,кожа,ръст и т.н.)
Благодаря Ви предварително.
П.С. моля без нападки, стряскания, караници и т.н. ^^
Не винаги външния вид определя любовта.
Попринцип нямам големи претенции, но повече ми харесват с нито прекалено бяла нито прекалено мургава..
абее нещо средно..
Очи - без значение
Коса - ако може да е руса)
ръст - е да не е 2м. но и да не е 1.50м .. нещо средно..![]()
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Нямам предпочитания за кожа.
Нямам идеал за външност.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е много ясно, че трябва да има някакъв тен.Много ми е гадно като видя някой ( независимо дали е момче или момиче ) бял като онея от скандинавските страни, но пък има хора които просто са си такива.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
ха,моята тема![]()
![]()
Първо да си кажа:външният вид определено не е най важното, но никой не може да отрече, че не се водим по него. Просто си е факт за всички организми с нервна система![]()
Та...към темата
Висок (може и 2 метра)
Тъмен (може и негър)
Зелени или черни очи
Здрав,мускулест или просто по едър-дори и с 1-2 килограмчета в повече,но не и кльощав
Като екстри приемам: добре оформеното тяло,къдрава коса,дълъг инструмент.
Както казахме, без упрециВсе пак всеки има право на мечти и представи, пък било то и идеалистични.
Хейде,мачовци и мацки,да ви видим какво желете![]()
~девойче съм~
най-сетне нещо различно от руса коса и сини очиПървоначално написано от dimdim
+1 мацка ^^
п.с. момиче съм :Д
Хохохохо интересна темаа![]()
Високо, стройно, добре поддържано (не някакъв смешко или някой щангист) момче. <- Ей това е моя идеал.
Очите са без значение.
Пък относно кожата- нямам претенции стига да не е бял като готвач.
П.С. Клишетата от сорта на "рус и сини очи" не желая. Никак не са ми симпатични тия момченца, дето така изглеждат.
Айде да ги видим и останалите какво ще кажат.![]()
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Тва съчетание руса коса и сини очи винаги ми е било толкова бозаво...
Идеал нямам, но бих се радвал да е над 1,70, дългокрака, нормално или слабо (но не гърмящ кокал) телосложение, зелени/пъстри очи (но не от онези змийските), може и кафеви, кестенява коса, симпатична в лице. Чарът е много важен. Държа да има хубава усмивка. За кожата - средна работа - нито прекалено бяла (млечно бяла), нито много мургава (не си падам по циганета). Оттам нататък всичко е бонус.![]()
Welcome to the Jungle...
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Ами аз много харесвам мъжете със зелени очи и черна коса... рядко се срещат, но като комбинация много ама много ми харесва... а за кожата предпочитам да има тен... много белите не ми харесват особено![]()
Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!
а, аз си имам тен по рожденния...ама нищо аз съм си на море тъйче
та по темата...няма да е излишен малко тен ...
Попринцип външния вид не е много важен, въпреки че не бих харесала естествено някой, който е изключително.. зле
И все пак, харесвам момчета с нормален цвят на кожата, нито бели като пуканки, нито пък много тъмни. Харесвам светлите очи, зелени предимно или пъстри, защото много обичам да се заглеждам там... особено когато са хубави...
Предпочитам тъмнокоси момчета ... С добре оформено тяло, стегнато, с мускули, но не прекалено като някой културист (те дори са ми смешни).
Не много високи, защото и аз не съм много висока, но сравнително нормално за едно момче.
И в крайна сметка никога не съм ходила с момче отговарящо на всички тези неща ...![]()
Да има чар, излъчване и да не е много прегоряла![]()
Ох ами на мен много ми харесват мъже със здраво мусколесто тяло,високи,мургави с тъмна коса и очи и леко набола брада ммм.....
Харесват ми момичета с бяла кожа, но за очи и коса нямам никакви претенции.![]()
--------------------------------------------------------
да видим..
като за начало говоря за жена, момче съм. че на истина ше е странно ако говорех за мъж.![]()
та така.. тен ,не е нужен ,даже изобщо.
черна но къса коса, е не хептем къса,нещо средно.
зелени очи, тъмно зелено..
около 1 и 77 висока, тегло.. около 55, ама да спазва диета![]()
стил на обличане - готика.
музика която да слуша - метъл, рок, или поне алтърнатив (да му се не види)
ае и хаус става, само без чалгии ))
може да пуши да пие, ама да е свободна ))
та, май това е всичко :P
Идеал:
Мургава, но не много
Очи - тъмни леко издължени (не знам как е на български Almond Shape)
Ръст - нисичка - 160 - 165
Коса- права, черна
ооо да![]()
![]()
![]()
Тъмна коса, зелени или пъстри очи.. Нормално висок, с хубаво, мускулесто тяло (но не прекалено). С чар и симпатяга.. да знае как да ме заговори и да е по-голямХвани си батко да ти е сладко
![]()
:P
Мургави, високи, да не е дебел, мускули може ама не да е няк'ва буца.. т'ва е![]()
лично аз предпочитам по тъмничките ,но въпрос на вкус.Иначе като идеал за външен вид може да се каже че не съм си определила ,но общите критерии : висок (не 3 метра ама да не е някой 1.60) , определено трябва да е с тяло ! това неможе всеки да го постигне но просто мое предпочитание ;] а за очи и коса нямам претенции ,всеки човек е различен .
Винаги това ми е бил идеала за мъж. Най-накрая го срещнах и дори го излъгах да се ожени за мен.Първоначално написано от buzzzz
Не много момичета/жени са на това мнение в този форум, но с батко си е най-сладко.
![]()
Да ,много вярноПървоначално написано от Kokoskata
Убедих се че с батко си е най-сладко :P
Аз предимно хресвам момичета с леко шоколадов тен, който върви идеално със дъгли и гладки крака и също така дупенце тип прасковка .![]()
Моят идеал:
-леко мургав
-тъмна коса, тъмни очи
-слаб, на ръба на кльощав,, стегнат корем, други мускули не са нужни
-1.90 и нагоре
-финни черти, леко женствени даже
-италианец/испанец/португалец
Моят годеник:
-бял като кисело мляко
-страшно сини очи, руса коса
-бивш военен(относително масивен, но леко пълничък)
-1.85 -.-
-нос като Сирано @_@
-холандец
К'во да се прави... Най-чаровният мъж на света е точно обратното на идеала ми за външен вид, а само като го видя и ми се подкосяват краката...като заговори, забравям думата "не"...