.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Unhappy Помогнете ми

Здравейте! Аз съм на 17 години и преди 1 седмица с приятеля ми правихме секс за първи път без презерватив, за което в момента горчиво съжалявам. Той не е свършвал в мен, но добре знам че пак има вероятноат да забременея. Месечният ми цикъл дойде преди 2 дена и е съвсем нормален. Въпреки това ме болят гърдите и съм отпаднала. Възможно ли е да карам т.нар. цветна бременност при положение, че цикълът ми си е обилен и мъчителен както винаги? Може и да си въобразявам част от симптомите, защото съм много изплашеха. Осъзнавам, че постъпих много глупаво, но се надявам някой да ми помогне..

Супер фен Аватара на nymphadora
    Не си бременна,но ако ще ти подейства успокояващо си купи тест-те отчитат и цветна бременност,каквато не вярвам да караш.

Banned Мега фен
    и според мен не си.. и ако смятам правилно при редовна менструация не би трябвало да си в овулация ...

и нда.. малко странно.. днеска няколко нови потребителя пускат такива теми.. да не говорим че ти си с едно мнение

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ако беше на 13-14 щях да разбера (донякъде) ултра мега хипер тъпите ти разсъждения,ама си на 17 години.Преди да тръгнеш да правиш секс се позаинтересувай малко как стоят нещата.Не може да ти има нещо,спокойно.И отсега нататък ползвай кондоми,затова са ги измислили хората...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Нормално е да те болят гърдите и да ти е отпаднало...ЕХООООО все пак ти е дошло.

Banned Мега фен
    trolololo

Супер фен Аватара на Glamour92
    Да не сте си плюли в устите,бре,хора..? О.о
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не си била в овуалция
    Дошло ти е
    Течение а-у всичко си е нормално
    Имала си пмс
    Не си бременна
    Ако си толкова филмарка вземи си един тест за бременност и следващият път с презерватив.

Мега фен Аватара на draid
    Не разбрахте ли мама му стара, че след като Ви е дошло, няма как да сте бременни ????

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    При цветната бременност доколкото знам се променя цвета и количеството на течението. Като сама се филмираш, ние и 200 човека да ти кажем, че не си бременна полза няма. Направи си тест за да се убедиш....
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 08-19-2012 на 06:58

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нищо ти няма, дишай. Да, на теория има вероятност да се забременее от предеякулационна течност, но на практика шанс е доста, доста минимален. На всичкото отгоре ти е дошло, всичко си е нормално. Това с болката в гърдите - аз го имам почти всеки път преди и по време на менструацията.

Благодаря ви

anonymous708973
    Guest
    Къде свърши приятелят ти?

не е свършвал в мен , но нали не е възможно да ми дойде въпреки че са минали само няколко дена.. свърши ми, но все още ми е отпаднало,болят ме гърдите и ми прилошава. не съм повръщала.

Мега фен
    Град
    <3
    Всеизвестно е, че има синдром и 'сички, които изгубят девствеността си, дори с 10 презерватива, хапчета и наличие на цикъл, ше си мислят, че са бременни, ама нИдеЙ мисли име за бебе от сега.

П.П. продължава да ми е смешно как си мислите, че като се забременее, едва ли не жената носи дяволско изчадие в себе си, което още дори не е с големината на орех и почват да ви болят главите, коремите и нам си кво хахах, so sweeeeeet :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Ако беше на 13-14 щях да разбера (донякъде) ултра мега хипер тъпите ти разсъждения,ама си на 17 години.Преди да тръгнеш да правиш секс се позаинтересувай малко как стоят нещата.Не може да ти има нещо,спокойно.И отсега нататък ползвай кондоми,затова са ги измислили хората...
    може пак да е на 13-14 но да е казала че е на 17 за да не я съдим и да не я почнете.. сешаш се :P

Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    може пак да е на 13-14 но да е казала че е на 17 за да не я съдим и да не я почнете.. сешаш се :P
    Ако бях на толкова до сега можеби щях да съм се побъркала. Моите родители смятат, че е нормално да започна да водя полов живот на 25 ..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    О
    боже
    мой
    !
    На 17 викаш си, а?
    Боже.. Божееееееййй..!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от ekati Виж мнението
    Ако бях на толкова до сега можеби щях да съм се побъркала. Моите родители смятат, че е нормално да започна да водя полов живот на 25 ..

Ми ти така или иначе си се побъркала...в смисъл филмираш се, че си бременна, при положение, че дори си неразположена, а не искам да си представя, каква истерия щеше да те е обхванала, ако ти беше закъсняло. Сигурно щеше да мислиш за име на детето вече...

Да ! Ама си направих тест за бременност и втората черта беше бледа .. Утре си пускам втори и ако пак я има отивам на лекар и там ще ми кажат със сигурност. Дано да е някаква грешка

Тест се прави 14 дни след рисковия полов акт!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ekati Виж мнението
    Да ! Ама си направих тест за бременност и втората черта беше бледа ..
    Колко време седя накапан тестът, докато отчетеш резултата?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Тест се прави 14 дни след рисковия полов акт!
    ... или от първия ден на закъснението на цикъла нататък.

Да допълня просто
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

И аз мислех да го допълня, ама реших, че няма смисъл, щом не й е закъсняло.
    То няма лошо да иде да си пусне кръвен тест, мисля че за него не е рано, та да се успокой поне.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^11 дни се чака. Горе-долу където е кръвния, там е и уринния откъм чакане.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си