.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Ако беше на 13-14 щях да разбера (донякъде) ултра мега хипер тъпите ти разсъждения,ама си на 17 години.Преди да тръгнеш да правиш секс се позаинтересувай малко как стоят нещата.Не може да ти има нещо,спокойно.И отсега нататък ползвай кондоми,затова са ги измислили хората...
    може пак да е на 13-14 но да е казала че е на 17 за да не я съдим и да не я почнете.. сешаш се :P

Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    може пак да е на 13-14 но да е казала че е на 17 за да не я съдим и да не я почнете.. сешаш се :P
    Ако бях на толкова до сега можеби щях да съм се побъркала. Моите родители смятат, че е нормално да започна да водя полов живот на 25 ..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от ekati Виж мнението
    Ако бях на толкова до сега можеби щях да съм се побъркала. Моите родители смятат, че е нормално да започна да водя полов живот на 25 ..

Ми ти така или иначе си се побъркала...в смисъл филмираш се, че си бременна, при положение, че дори си неразположена, а не искам да си представя, каква истерия щеше да те е обхванала, ако ти беше закъсняло. Сигурно щеше да мислиш за име на детето вече...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си