.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: WAX-a

WAX-a

Хора искам да споделяте мнението си относно тоя продукт...и имам един въпрос..всеки ден като излизам вънка си слагам вакса..и винаги когато се прибера си мия косата..зада не стоя по цял ден с ВАКС-ата..въпросът е следния:всеки вид шампоан ли може да изчисти ваксата от косата ми..в смисъл всеки шампоан ли е достатъчно силен за да го премахне?
    Мерси предварително!

Banned Мега фен
    би трябвало.. и щом я миеш всеки ден си купи по щадящ шампоан - за всекидневна употреба

щадящ смисъл?!
    а и в момента майка си е взела Тео БЕБЕ..ползвам нея

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не мисля, че е добра идея а си миеш косата всеки ден. Ще започне да ти се омазнява много бързо. Можеш просто да я изплакнеш от васката ако толкова държиш, но не знам дали ще има резултат.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Banned Мега фен
    не мисля,че ще има... щадящ шампоан означава такъв за всекидневна употреба ...

със изплакване абсурд е да се премахне...а за омазняването си прав/а...тя и без тва ми е мазна..ползвам шампоан против мазна коса..някаква специална..лекарска ли ква се водеше...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вземи си шампоан за всекидневна употреба, в противен случай ще развалиш косата си - в смисъл такъв, че ще започне да се омазнява изключително бързо.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Вземаш си лек шампоан... от рода на бебешките примерно

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Ами да почти всеки ще ти я махне ваксата. Само, че уж по-щадящите, не че са и толкова щадящи, ама може и да не стане от веднъж. Сори, но ти нали си момче? Хора, момчетата си мият косата всеки ден и дори по няколко пъти, не ги тресат притеснения, че ще им се "съсипе", така че това не е проблем за автора.

Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Ами да почти всеки ще ти я махне ваксата. Само, че уж по-щадящите, не че са и толкова щадящи, ама може и да не стане от веднъж. Сори, но ти нали си момче? Хора, момчетата си мият косата всеки ден и дори по няколко пъти, не ги тресат притеснения, че ще им се "съсипе", така че това не е проблем за автора.
    да момче съм^^..Не е вярно ако не ме тресеше..изобщо нямаше да я има тая тема!
    Искам да ползвам вакс-а но искам и да си запазя косата колко е възможно по дълго..сега в момента си я мия когато се прибера у нас с ТЕО БЕБЕ ...понякога и 2 пъти на ден..ако след тренировка ще излизам!..нз мисля да ходя до Ивел(един магазин) и да питам и тях какъв шампоан да ми препоръчат..също искам и да знам какви са ви мненията относно вакс-ата..видове,марки..всичко може да споделяте..любопитно ми е :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си