Любими сериали? - принципно не гледам сериали, но на времето обичах да гледам Дунав мост и Клиника на третия етаж. Помня, че когато бях малък, даваха Нарния като сериал. Обичах да гледам детските тогава. Напоследък нищо не ми грабва окото, развалиха телевизията.
Висше? Къде и какво? Защо? Смяташ ли, че ще се реализираш с това след време? - Висше - от първи октомври съм първи курс в ТУ, Електроенергетика и електрообзавеждане. Върви ми техниката в този й аспект, надявам се след време това да работя, да.
Театър или кино? - зависи от ситуацията.
Какви са отношенията със семейството ти? Тип не ми се бъркат- всичко е наред или всяка вечер заедно на вечеря? - отношенията ми са различни с двамата, защото не живеят заедно вече, но и двамата са много либерални - правя каквото преценя, но сам намирам време да им обърна внимание достатъчно.
Обичаш ли да пътуваш? Къде би отишъл? Защо? - обичам, да. Бих отишъл навсякъде, където имам възможност.
Мислиш ли, че младото поколение ще ни умори след години? Ще продължи ли тенденцията България да се затрива като страна? - според мен ще видят накъде върви работата и ще се опомнят и ще почнат да градят, но ще има вече много, което да се изгражда наново.
Ако имаше право на една дарба каква ще е тя? Пример: да променяш настроенията, да четеш мисли, етц. - дарба е нещо, което се дава по рождение. Не мога да ти кажа, наистина. Много неща искам, но за дарба не мога да определя.
Пиеш ли кафе? - пия, да
Пристрастен ли си към нещо? - не.
Какво би сготвил на приятелката си за романтична вечеря? - зависи от приятелката и какво обича...
С какво мислиш, че привличаш женския пол? - това само женският пол може да каже... не се заглеждам по себе си
Обичаш ли да разнообразяваш живота си? Как го правиш? - обичам, да. Когато имам възможност, пътувам, тренирам си, обичам да се занимавам с различни неща.
Приключенски тип човек ли си? Скачал ли с парашут/бънджи, етц? - не съм скачал, но бих скочил с парашут. Зависи от вида на приключенията.
стига толкоз^^