- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го забравя
Имам проблем.обичам едно момче със което ходихме 1 месец но той ме заряза ..същност не той а неговия про
приятел от негово име ..В момента момчето което харесвам..ще тръгва със друго момиче..и аз и да искам
никога вече няма да е мой .;х Според вас това момче използвало ли ме е ?.защто в началото беше по добре
после се промени ..Хораа аз го обичамм МНОГО .но трябва да го забравя .(не искам да си намирам друго момче)
но просто искам да го забравя ..Какво да направя ?
На колко години си? До къде стигна с "любимото миченции"?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
На 13 съм ..
Аха, еми копеуенце, мъничко си не виждам к'ва е била тъз нИземна любоФ. А онзи пич на колко годинки? (за да ти кажем дали та е използвал кат носно кърпе)
Пръски мозък се сивеят
Той е на 15 .
Ами значи просто е малък пикльо. Спри да го мислиш и да се заблуждаваш, че това е било любов и т.н. Явно си била някакво попълнение на свободното време на малко лайненце. Тъй че, гледкай си книжленцата и зарежи п******а за годинка-две.
Пръски мозък се сивеят
Мерси ..![]()
А до секс стигна ли се?
Иначе не си струва да страдаш заради този. Няма смелостта да ти каже в очите, че иска да се разделите. Не го обичаш, просто си го внушаваш.
Така е, това не е любов, ама на тея години е нормално да си мислиш, че го обичаш.
Споко - ще го забравиш. Просто излизай с приятелите си и прави това, което те кара да се чувстваш добре. И НЕ слушай депресарски песни!
Приятелят му те е зарязал от негово име?!На мен само това би ми било достатъчно.
Последно редактирано от nymphadora : 08-19-2012 на 10:50
Първо е най-големият страхливец и второ не се заслужава дори да си мислиш за него. Излизай, забавлявай се, лято е .
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Хъх,съжаляваш за човек ,който няма смелост да застане очи в очи с теб?За какво ти е такъв човек?
Мисля,че за толкова малко време и предвид годините ти ,още не знаеш правилното значение на тази дума ,която ти използваш толкова лекомислено : ).Ще имаш още такива разочарования в живота,не прави драми.Готви се за училище,излизай с приятели-запълни с някакво хоби оставащото от ваканцията.
Това е.Успех.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
За един месец кога успяхте да се запомните, че да питаш как да го забравиш?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мерси ..за вашите отговори..Мойте приятели ми казват същото.но незнам защо още продължавам да го обичам..
;хх Аз повече от всичко искам да го забравя .но не мога.а той ме е използвам ..Надявам се че някой ден ще спра да го обичам и ще забравя за него![]()