.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Цистит или ?

Миналата седмица бях на море и от тогава имам проблеми с уринирането. Казах на майка ми и според нея имам цистит. След като се прибрах вчера се поразрових малко да разбера какво точно представлява болестта и какви са симптомите. Съвпадат само с това, че ми пари докато уринирам, но и това не е същото. Започва да ми пари не по време на самото уринирането, а малко преди да свърша с него. Нямам следи от кръв в урината, не ми се ходи често до тоалетна, нито ме болят бъбреци и т.н. Ако имате опит с подобно нещо, моля пишете. Благодаря предварително

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    отиваш на лекар
    тука не сме специалисти, нито врачки, за да ти кажем
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

То че ще отида е ясно Просто исках да попитам дали някой се е сблъсквал с подобен проблем.

Нормално е да ти пари към края на уринирането. Най-вероятно е цистит, кръвта не е задължителна. Усещаш ли някакво напрежение в пикочния мехур? Сякаш ти се е насъбрала доста урина, въпреки че има 2-3 капки в действителност?

мне, няма такова нещо

То никой не е казал, че всички симптоми трябва да се проявят, така като го описваш наистина звучи като цистит, но все пак отиди на лекар за да може да ти предпише правилните медикаменти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си