- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли истинска любов в тинейджърските години? Какво ви кара да вярвате или не в това
^ Без да разразяваме форумна битка след този пост, но проблемът е точно, че търсиш путьовци. Нормален мъж с достойнство няма да е навит да живее до такава степен под чехъл и пълен женски контрол. Аз лично не бих и искала такъв мъж, който не смее да ми викне, да не би да го зарежа, щото ми е накърнил егото. Не би ми било гот и да съм му нон стоп върху главата, а той да си ме носи кротко и без възражения.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Зависи от хората, ситуацията и много други фактори. Ако двамата разсъждават напълно трезво - не като за годините си, гледат на нещата по-сериозно, имат нужните неща за тази една връзка, може и да има истинска любов.
Естествено,че има истинска любов... а и защо не в тинейджърските години,нима за влюбването има възраст? Жалкото обаче е,че момчетата съзряват прекалено късно и досега винаги съм ходила с по-голям защото само тези над 16 поставят гаджетата си пред колелетата,моторите и видео игрите например ...Единствено сегашният ми приятел е на моята възраст и се държи сериозно... но инъче да се върна към темата - да напълно възможно е да съществува истинска любов дори в тинейджърските години,но само ако и двамата са достатъчно съзрели и са готови за истинска връзка
![]()
Мерси за отговора @Hilary_ .Така и предполагах,че ще отговориш.Отново без лоши чувства бих ти казала да обърнеш поне мъничко внимание на думите на Сиси.Просто като съвет,нищо повече.И дано един ден да намериш мъжа за теб.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ако не вярваш в любовта, значи не вярваш в нищо.
Всеки се влюбва и обича в ранните си години, още когато нищо не разбира от живота и те първа навлиза с пълна сила в него... Въпросът е до хората ! Това дали са подходящи един за друг в пълният смисъл на думата или просто искат да имат връзка, но с когото и да е, да преглъщат скандали от неразбирателство и прочие определено в такъв случай раздялата е факт. Има хора които си допадат и се допълват,.. малашанс всеки да открие своята такава половинка ... Лично аз съм предубедена за връзките като цяло (лош период в живота ми)..