.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Без да разразяваме форумна битка след този пост, но проблемът е точно, че търсиш путьовци. Нормален мъж с достойнство няма да е навит да живее до такава степен под чехъл и пълен женски контрол. Аз лично не бих и искала такъв мъж, който не смее да ми викне, да не би да го зарежа, щото ми е накърнил егото. Не би ми било гот и да съм му нон стоп върху главата, а той да си ме носи кротко и без възражения.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Зависи от хората, ситуацията и много други фактори. Ако двамата разсъждават напълно трезво - не като за годините си, гледат на нещата по-сериозно, имат нужните неща за тази една връзка, може и да има истинска любов.

Естествено,че има истинска любов... а и защо не в тинейджърските години,нима за влюбването има възраст? Жалкото обаче е,че момчетата съзряват прекалено късно и досега винаги съм ходила с по-голям защото само тези над 16 поставят гаджетата си пред колелетата,моторите и видео игрите например ... Единствено сегашният ми приятел е на моята възраст и се държи сериозно... но инъче да се върна към темата - да напълно възможно е да съществува истинска любов дори в тинейджърските години,но само ако и двамата са достатъчно съзрели и са готови за истинска връзка

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Мерси за отговора @Hilary_ .Така и предполагах,че ще отговориш.Отново без лоши чувства бих ти казала да обърнеш поне мъничко внимание на думите на Сиси.Просто като съвет,нищо повече.И дано един ден да намериш мъжа за теб.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Ако не вярваш в любовта, значи не вярваш в нищо.

Всеки се влюбва и обича в ранните си години, още когато нищо не разбира от живота и те първа навлиза с пълна сила в него... Въпросът е до хората ! Това дали са подходящи един за друг в пълният смисъл на думата или просто искат да имат връзка, но с когото и да е, да преглъщат скандали от неразбирателство и прочие определено в такъв случай раздялата е факт. Има хора които си допадат и се допълват,.. малашанс всеки да открие своята такава половинка ... Лично аз съм предубедена за връзките като цяло (лош период в живота ми)..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си