.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

детска любов

здравейте хора ;д значии исках да ви помоля за съвет или някакво мнение. става въпрос за едно момче, с което съм израснала. бяхме 'гаджета' може би в 3-4 клас ;д но беше детско и просто на шега. винаги съм го обичала супер много като приятел. след 7 клас се отдалечихме и спряхме да си комуникираме без причина. той имаше няколко приятелки, аз също, но бяха кратки и несериозни връзки. скоро установих, че той непрекъснато е в мислите ми. не спирам да мисля за него. имам чувството че съм адски влюбена в човек, който не съм виждала от половин година. не мога да му го кажа просто ей така. писахме си онзи ден. той ми писа.. дали съм искала да излезем на разходка защото не сме се виждали отдавна.. аз естествено бях заета точно този ден.. ;хх.. сега той е на море, а аз продължавам да мисля за него.. снощи даже го сънувах ;дд не знам какво да правя.. каза ми да му звънна като мога, за да се видим. нямам идея как се е сетил за мен.. дали и той има нещо към мен.. нямам идея.. просто не искам да си разваляме приятелството като му кажа: емии влюбена съм в теб.. ;дд какво да правя ;ддд
    пс. мерси предварително ;д моля без хранилки

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Еми питай го "искаш ли да си станем отново гадженца", в 3-4-ти клас не те е било срам, а сега...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Като се върне от морето му се обади, покани го ти да излезете. Излезте, говорете си - би трябвало да разбереш дали те харесва и да действаш.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Не му го казвай директно. Първо излезте, виж какво ще стане, продължете си с отношенията и прецени сама дали да му кажеш.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Ако почнеш да му приказваш от сорта "обичам те" минутка след като сте се видели,момчето ще избяга
    излизайте,говорете си,наваксайте си времето

Еми може да му звъннеш да се видите,да прецениш как са ви отношенията и лееко да го подпиташ дали е влюбен в момента,за да видиш дали има смисъл да си разкриваш чувставата изобщо.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от smil4eto Виж мнението
    Еми може да му звъннеш да се видите,да прецениш как са ви отношенията и лееко да го подпиташ дали е влюбен в момента,за да видиш дали има смисъл да си разкриваш чувставата изобщо.
    Директно като го попита дали е влюбен в някоя той веднага ще се усети какво наистина тя има в предвид

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си