.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Мда, със сигурност мечето ще му влезе в употреба.

За тия пари може смартфон или таблет да му купи, че и цифров фотоапарат от по-ниските класове.

Уж като се пусне тема за идеи за подарък мрънкате, че предложенията били банални и скучни, а когато някое момиче/както в случая/ има оригинална идея, я приземявате скорострелно. Е, нЕма угодия и те тва е.

ох, genius
    имах предвид, че щом толкоз иска да има и нещо сантиментално да му подари нещо дребничко, пък основният подарък да е нещо, което да му влезе в употреба
    смартфоните са от 700 нагоре (нови и хубави модели без договор), фотоапарат под 300 няма да намериш качествен, за хубави снимки

може да му вземе наистина четец от амазон-kindle, около 80 долара
    супер удобен е, една приятелка има и е много доволна

п.п.
    ^Не съм казала смартфон, не ми слагай в устата думи, които не съм казала!
    е как да не си го казала!?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    оможе да му вземе четец от амазон-kindle
    супер удобен е, една приятелка има и е много доволна
    Най-накрая да се намери и някой, чието мнение да съвпада с моето

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    SisiStrange, за мен пък е глупаво да изскачам от торта или да претендирам за скъп фотоапарат, без да имам възможност тая сапунерка да я ползвам професионално.
    За 200 кинта може да му вземе електронна книга или таблет, стига да не робува на марки и да не иска да се изхвърля като такова на мокър пясък колко пари може да пръсне.
    За тортата беше шеговит пример. :д

Скъп фотоапарат (професионален или полу-професионален) е хиляда лева и нагоре. Със 200лв може да му се вземе нещо с качеството на уеб-камера, което е безсмислено. От опит говоря. Купувала съм си така без много познания над самата техника и сега съжалявам, че не спестих та да си взема горе/долу свестен за 350-400лв. Всъщност уеб-камерата ми е по-добра. Виж, за електронна книга съм склонна да се съглася. Има добри за 200-220лв.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    пространството на Дисе
    За 200 кинта може да му вземе електронна книга или таблет, стига да не робува на марки и да не иска да се изхвърля като такова на мокър пясък колко пари може да пръсне.

Кажете ми кое не разбрахте сега

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ако гажиту е умничък и обича и има време да чете книжки, защо не?!
    аз искам също, ама парички тц :/
    може да си го пожелая за 18тия рд хах
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    пространството на Дисе
    Пускай тото- има натрупани големи печалби.
    Може да играеш и в интернет за парични и предметни награди. Ако искаш да ти кажа сайта, ми драсни ЛС

Kолко момчета познавате, които ИСТИНСКИ ще се зарадват на ЕЛЕКТРОННА КНИГА?! ОК, дори и да обичат да четат, може да ходят да си ги вземат от библиотека или да си купят дадената книга. Според мен това е също толкова безумен вариант.От любезност всеки може да ви каже, че тва е най-хубавото нещо на света, тренирали сме го като бабите ни подаряват пяна за бръснене, пантофи или чаршафи, ама нужен ли е целият тоя цирк?
    Пиши на някой негов приятел, разбери какво иска, от кой отбор е и примерно каква тениска е решил да си поръчва от Sportsdirect или някой такъв сайт. Според мен по-лесен вариант от тва няма, но ти си знаеш. И ти няма да подариш нещо глупаво, и той ще се зарадва.
    Последно редактирано от WesSneijder : 08-20-2012 на 16:27

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Не е така. Електронната книга е лекичък и удобен вариант да си четеш навсякъде. Моя приятел си взе съвсем наскоро една. За какво да мъкнеш "Властелина на пръстените" дето е една огромна тухла, когато можеш да събереш него и още 100 книжки в едно тънко, удобно електронно устройство? Освен това е огромно спестяване на пари. Веднъж даваш 200лв и после не даваш пари за книги до края на живота си. Чак на мен ми се прищя да си взема.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Може, знам ли, може аз нещо да съм сбъркан, не е изключено. Аз просто говоря от своя гледна точка и от предполагаемата на моите познати, които определено не са някакви бунаци, които не са прочели една книга в живота си. Просто може би ми се струва прекалено голяма инвестиция за такова нещо, не знам Аз ако ги имам тия дори да речем и 200 лева ще ги дам за съвсем друго нещо, независимо дали за мен или за подарък...както и да е

Град
    пространството на Дисе
    ^Ей т'ва е гадното да избираме подарък за някого, когото не познаваме лично. За мен да подаря тениска би било тъпо, екип на любим отбор или автограф- да не говорим.
    *нищо лично*

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^ Не е така. Електронната книга е лекичък и удобен вариант да си четеш навсякъде. Моя приятел си взе съвсем наскоро една. За какво да мъкнеш "Властелина на пръстените" дето е една огромна тухла, когато можеш да събереш него и още 100 книжки в едно тънко, удобно електронно устройство? Освен това е огромно спестяване на пари. Веднъж даваш 200лв и после не даваш пари за книги до края на живота си. Чак на мен ми се прищя да си взема.
    Всички възможни книги ли има?
    Преведени на български?

Град
    пространството на Дисе
    ^Не е необходимо да са преведени, а само да са във формат, който е съвместим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си