- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Необичаен подарък за НЕГО ?
ох, genius
имах предвид, че щом толкоз иска да има и нещо сантиментално да му подари нещо дребничко, пък основният подарък да е нещо, което да му влезе в употреба
смартфоните са от 700 нагоре (нови и хубави модели без договор), фотоапарат под 300 няма да намериш качествен, за хубави снимки
може да му вземе наистина четец от амазон-kindle, около 80 долара
супер удобен е, една приятелка има и е много доволна
п.п.
е как да не си го казала!?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
За тортата беше шеговит пример. :д
Скъп фотоапарат (професионален или полу-професионален) е хиляда лева и нагоре. Със 200лв може да му се вземе нещо с качеството на уеб-камера, което е безсмислено. От опит говоря. Купувала съм си така без много познания над самата техника и сега съжалявам, че не спестих та да си взема горе/долу свестен за 350-400лв. Всъщност уеб-камерата ми е по-добра. Виж, за електронна книга съм склонна да се съглася. Има добри за 200-220лв.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За 200 кинта може да му вземе електронна книга или таблет, стига да не робува на марки и да не иска да се изхвърля като такова на мокър пясък колко пари може да пръсне.
Кажете ми кое не разбрахте сега![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Пускай тото- има натрупани големи печалби.
Може да играеш и в интернет за парични и предметни награди. Ако искаш да ти кажа сайта, ми драсни ЛС![]()
Kолко момчета познавате, които ИСТИНСКИ ще се зарадват на ЕЛЕКТРОННА КНИГА?! ОК, дори и да обичат да четат, може да ходят да си ги вземат от библиотека или да си купят дадената книга. Според мен това е също толкова безумен вариант.От любезност всеки може да ви каже, че тва е най-хубавото нещо на света, тренирали сме го като бабите ни подаряват пяна за бръснене, пантофи или чаршафи, ама нужен ли е целият тоя цирк?
Пиши на някой негов приятел, разбери какво иска, от кой отбор е и примерно каква тениска е решил да си поръчва от Sportsdirect или някой такъв сайт. Според мен по-лесен вариант от тва няма, но ти си знаеш. И ти няма да подариш нещо глупаво, и той ще се зарадва.
Последно редактирано от WesSneijder : 08-20-2012 на 16:27
^ Не е така. Електронната книга е лекичък и удобен вариант да си четеш навсякъде. Моя приятел си взе съвсем наскоро една. За какво да мъкнеш "Властелина на пръстените" дето е една огромна тухла, когато можеш да събереш него и още 100 книжки в едно тънко, удобно електронно устройство? Освен това е огромно спестяване на пари. Веднъж даваш 200лв и после не даваш пари за книги до края на живота си. Чак на мен ми се прищя да си взема.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Може, знам ли, може аз нещо да съм сбъркан, не е изключено. Аз просто говоря от своя гледна точка и от предполагаемата на моите познати, които определено не са някакви бунаци, които не са прочели една книга в живота си. Просто може би ми се струва прекалено голяма инвестиция за такова нещо, не знамАз ако ги имам тия дори да речем и 200 лева ще ги дам за съвсем друго нещо, независимо дали за мен или за подарък...както и да е
![]()
^Ей т'ва е гадното да избираме подарък за някого, когото не познаваме лично. За мен да подаря тениска би било тъпо, екип на любим отбор или автограф- да не говорим.
*нищо лично*
^Не е необходимо да са преведени, а само да са във формат, който е съвместим.![]()