.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Не е така. Електронната книга е лекичък и удобен вариант да си четеш навсякъде. Моя приятел си взе съвсем наскоро една. За какво да мъкнеш "Властелина на пръстените" дето е една огромна тухла, когато можеш да събереш него и още 100 книжки в едно тънко, удобно електронно устройство? Освен това е огромно спестяване на пари. Веднъж даваш 200лв и после не даваш пари за книги до края на живота си. Чак на мен ми се прищя да си взема.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Може, знам ли, може аз нещо да съм сбъркан, не е изключено. Аз просто говоря от своя гледна точка и от предполагаемата на моите познати, които определено не са някакви бунаци, които не са прочели една книга в живота си. Просто може би ми се струва прекалено голяма инвестиция за такова нещо, не знам Аз ако ги имам тия дори да речем и 200 лева ще ги дам за съвсем друго нещо, независимо дали за мен или за подарък...както и да е

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^ Не е така. Електронната книга е лекичък и удобен вариант да си четеш навсякъде. Моя приятел си взе съвсем наскоро една. За какво да мъкнеш "Властелина на пръстените" дето е една огромна тухла, когато можеш да събереш него и още 100 книжки в едно тънко, удобно електронно устройство? Освен това е огромно спестяване на пари. Веднъж даваш 200лв и после не даваш пари за книги до края на живота си. Чак на мен ми се прищя да си взема.
    Всички възможни книги ли има?
    Преведени на български?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си