В началото на лятото се сприятелих с една компания,които са малко по-големи от мен.С едно от момчетата започнахме да се зарибяваме и на всички им стана ясно,че има нещо между нас .. започнахме да се виждаме тайно,а пред компанията се държахме просто като приятели,но след време започнахме да се държим като двойка и пред тях.Така де,всичко си беше ОК.. целувки,прегръдки..закачки! Е,да но преди около 15 дена,а може и повече вече не ги броя той просто спря да ми говори..Ей така от нищото започна да ме подминава като непозната.Първите дни ми казваше,че "не е на кеф".. а после изобщо спря да ми говори и като го попитам какво му е отговорът е НИЩО!
Мой приятелки се опитваха да говорят с него,но без успех.Много хора ми казваха,че явно си е намерил друга и затова ме е заебал ако мога да кажа така или че някой му е напълнил главата с простотии на,които той вярва.И съветите,които получих бяха да спра да го питам и да бягам след него,че той след време щял да осъзнае грешката си.
Затова реших да искам съвет и от вас! И моля ако ще ме плюете,просто си задръжте коментарите

Аз съм на 14,а той на 17 ако е от значение