.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

летище София

Добър вечер! Знам,че темата може да ви се стори глупава,но ще се радвам,който е запознат да ми отговори,защото се нуждая от спешна помощ : ) Приятелят ми си идва от дългомесечен престой във Франция и искам да го изненадам като го чакам на летището.Проблемът е,че никога не съм ходила там и не зная къде се чакат пристигащите,има ли специално място ,защото не искам да се размина с него.Благодаря ви .И още един въпрос -ако звънна на някои от номерата дадени на летището ще ме информират ли кога пристига полетът и къде да го чакам ...мерси много предварително
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    По-добре звънни в летището и питай

Отиваш на летището и там си има за пристигащи и заминаващи. Най-добре намери полета http://www.sofia-airport.bg/ и виж на кой терминал пристига, и в колко часа. С питане ще се оправиш навсякъде

Мега фен Аватара на Dagichka
    щом е от Франция, сто на сто ще е на терминал 2. отиваш с кола/такси/автобус до терминал 2, като влезеш ще видиш табели, но принципно ако застанеш по средата на летището (т.е. където е ескалаторът за заминаващите) вляво се пада отделението за посрещачи. най-добре застани на преградката точно срещу белите панели с плъзгащи се врати (оттам излизат пристигналите) за да го видиш веднага (:

а някой знае ли за колко време се стига от автогара софия до летището с такси
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си