.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Повече от фен Аватара на Kamikazeto

Колко човека?

Здравйте
    интересно ми е колко от вас им се случва да не могат да забравят някой, а когато случайно видят негова/нейна снимка просто им идва знам ли..понякога да плачат... ако искате споделяйте и истории..
    П.П. Знае се че темата и замисъла са пълен боклук, но преди малко ми се случи да видя няколко снимки които просто ме смазаха...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Случвало ми се е.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    зависи до каква степен ми липсва човека(или ме е наранил по някакъв начин)

Хора сме, случвало ни се е.

strawberry това Amanda Seyfried ли е на аватара ти ?

Голям фен
    затова не пазя снимки на бивши ( с едно голямо изключение ) , и аз съм човек и това навява ненужни спомени

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от forside1 Виж мнението
    strawberry това Amanda Seyfried ли е на аватара ти ?
    Да.

Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    затова не пазя снимки на бивши ( с едно голямо изключение ) , и аз съм човек и това навява ненужни спомени
    всяко правило си има изключения иначее по темата...мисля,че всеки от нас има такива изблици на емоции,все пак сме човешки същества.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Саааад, сааад. саднахте ме.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Не ми се е случвало. Аз не знам защо, но винаги успявам да подтисна емоцията в себе си, когато имам нужда.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Има един мъж, чиито снимки като видя и все още изтръпвам едно такова първосигнално. Помня го от много години, бях ученичка още и то към 8-9 клас, а той е 4 години по-голям от мен. Е тогава ми беше такава тръпка и такъв "идол", че нямам думи просто. Само като го засичах и сърцето ми щеше да изхвръкне направо. Никога нищо не е имало между нас, а и аз бях малка, само общи приказки като се виждахме случайно някъде. Сега вече след толкова години, го бях засякла скоро в един бар и пак ми трепна всичко. Вече ми се вижда доста малък за мен и е някакъв много по-различен, никога не бих го загледала, ако едно време не ми беше такава тръпка. Нищо особено не е, не ми харесва вече дори, обаче факт, че още ми държи влага дори като го видя на разни снимки из фейса.
    Та, моето е малко по-различно, но пак се вписва в темата.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на djipsito
    случваше ми се.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Бившите ми не са ми били в сърцето, че да не мога да ги забравя. За пръв път обичам един човек и знам, че ако загубя настоящия си приятел - няма да мога да продължа напред и да го забравя.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    С настоящия ми приятел бяхме разделени за около година+ и винаги, когато съм се сещала за него или съм попадала на плюшки, които ми е подарявал ми е ставало много мъчно. Но това е единствения случай. За друг не съжалявам, било то гадже или приятелка.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на Hilary_
    На всеки се е случвало. Идеята е да не допускаш да ги виждаш, след като те разтройват.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Не ми е необходима снимка, за да си спомня нещо, което не искам да си спомням. Тъпо е ама дори сънувам човек от миналото си, как ме хваща за ръката и казва, че вече ще сме заедно. Просто е недопустимо. Боря се с тези мисли, защото човека до мен ме обича безкрайно много. аз също го обичам, но има моменти в които мисля за миналото. ... дори и да не желая това

Мдаа често ми се случва.. Особенно когато го подминавам почри всяка седмица и го гледам с друга...

За бивши не тъжа.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Не е имало такъв,който да се е докоснал така до мен,че нещо да ми трепва.Снимка,придружена с бегъл спомен и това е.Нищо особено.Няма ред сълзи и сополи,няма драми.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Чак да съм ревала не помня,но определено е имало моменти в които например да го видя и да ми стане кофти,като се сетя какво сме имали преди... но това е .. живота продължава ии има още многоо риби в морето

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Изхвърлила съм всичко, което би ми напомнило за този човек. От другите бивши имам подаръци, но специално от него не съм запазила нищо. Няма и къде да го видя вече.
    Само се бях учудила преди няколко месеца на нахалството му да разпитва къде съм, как съм и прочие.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Изхвърлила съм всичко, което би ми напомнило за този човек. От другите бивши имам подаръци, но специално от него не съм запазила нищо. Няма и къде да го видя вече.
    Само се бях учудила преди няколко месеца на нахалството му да разпитва къде съм, как съм и прочие.
    Същото, без частта с другите бивши,един конкретен е. А вече няма и кого да попита (от зимата насам), и по-добре даже.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен
    Град
    <3
    мх.. изчистих се от любовното си минало, за да е светличко и красиво за настоящето. Съответно не ми е тъжно и се ровя да си спомням какво е било..
    йей.. сега като го казвам/пиша, се чувствам дори.. добре..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Случвало ми се е и допреди около 8 месеца ми се случваше, но просто си наложих да се стегна и да гледам напред, след като така и така не мога да върна миналото.

Супер фен Аватара на paradosou
    Имаше такъв период преди време, ама беше кратък + не ни се беше задълбочила кой знае колко връзката с момчето и сравнително лесно ми мина. Вече ми е поизбледнял пейзажът, пък и на хоризонта се появи нов обект, който определено има потенциал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си