- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ме е да ме лиже
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Щом му харесва на момчето, какъв ти е проблема, има такива, на които наистина обичат. Ако наистина имаш бяло течение иди на лекар.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да те лижат е най-голямото удоволствие а и няма нищо срамно щом той настоява![]()
Моето мнение е, че не трябва да се лишаваш от това удоволствие. Кажи му: ЩЕ ЛИЖЕШ, КОПЕЛЕ! И просто не му остава друг избор.![]()
Защо до сега не съм попаднала на тема: Срам ме е да ми прави свирки... аххахаха
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Имах едно гадже, което се кефеше повече да ме лиже, отколкото да правим секс. Казваше, че вкусът и гледката му харесват и умираше от кеф да ме гледа как свършвам. Не знам. Първите няколко пъти може и да има притеснение до някаква степен, но след като се отърсиш от предразсъдъците ще има да се молиш някой да се сети да слезе надолу.![]()
Срамно щеше да е да ти каже,че не иска да го прави,а при положение,че той няма проблем и има желание да гио прави няма смисъл от притеснение.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хахахах щеше да е яко да е тя ^^
'Силвия, ти ли си?' като вика хахах
4XCOKИ
^ Дам яко щеше да е. Добрите стари времена. Иначе по темата - той ако го е гнус няма да ти го прави въобще. Мен ме беше гнус първия път, след това въобще не исках и да чуя за лизане. Точно въпросната Силвия ме накара да свикна с лизането и да го харесвам повече от секса. Моментите в които съм я гледал как се гърчи от кеф и свършва са незабравими...
Пичата киселина за венците е добра.![]()
Welcome to the Jungle...
БЪРЗО, НЯКОЙ ДА Я ГРЪМНЕ ! МОЛЯ ВИ !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
4XCOKИ