- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ме е да ме лиже
Вкусно?Вие не сте в ред.Пичата киселина за венците е добра-тва от къде ти дойде на акъла ;д
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Щом били чисти.Хаха,наистина ли?Не знам как се миете отвътре,след като се отделят с0кове непрекъснато.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Не бягай от кефа.
Първоначално написано от antifashionshit
То си има цяла песен по темата.
Пичата киселина
Welcome to the Jungle...
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не ти е лесен живота...:Д
Как така те е срам от гаджето ти?
Да те лижат е най-голямото удоволствие а и няма нищо срамно щом той настоява![]()
Няма нищо по хубаво от това, аз много обичам да лижа непознавам човек който не обича, ако има такъв значи е психично болен !!
'Виж ся,ту партс...БЕФОР ДЪ ГЕЙМ-ФИФТИ ФИФТИ!Фърст хаф вери гуд...!'Позволявам си да пиша и на английски заради нашия Най-Велик футболист Стойчков!Иначе мнението ми е,че ако си измиеш путката не виждам проблем да се срамуваш от приятеля ти,хубавото лизане предразполага за хубав секс.