.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Как бихте казали на майка си за вашите проблеми

Как да каже на мама това което ме мъчи ..срах ме е от нейните отговори..
    Ще каже че не и се занимава ..и че съм още малка за момчета.Искам да и кажа всичките си проблеми
    но не мога ..моля ви кажете какво ме спира

Мега фен Аватара на Зайче..
    на колко години си ?
    какви по-точно са проблемите ти ?
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от dodi785 Виж мнението
    Как да каже на мама това което ме мъчи ..срах ме е от нейните отговори..
    Ще каже че не и се занимава ..
    КВО?! Как така не и се занимава?! Тя ти е майка, според мене няма начин да не и се занимава, освен ако не е някакъв пълен боклук. Ако е, съжалявам наистина.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Че ако не и се занимава с проблемите на ДЕТЕТО И с какво друго ?
    Не се притеснявай, кажи и че искаш да и споделиш за проблемите си. Силно се надявам да не ти откаже..
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Правил съм такава грешка и не бих я повторил.
    Все пак ти я познаваш най-добре и ако смяташ че няма да реагира така , както ти се иска.... недей.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Отначало,когато и аз си мислех,че няма да ме разбере ,чуе и тн постоянно си репетирах ,какво да и кажа,по какъв начин... всякакви такива глупости. После измънквах нещо и тя се усещаше,че исках да и кажа нещо и почваше 'хайде кажи,кажи' .
    После като започнахме да ставаме още по-близки и когато исках да и споделя просто спирах да мисля как да го кажа и го изтърсвах на момента . Един вид 'аз ти казвам, пък каквото ще да става ' ...и така
    Сега вече след всичките тези неща просто нямам притеснения и си говоря с нея като с най-добра приятелка.

Не винаги ме е разбирала,много пъти ми е казвала,че съм малка за еди си какво или пък съм оцелвала неправилен момент ,но и с това се свиква. Да, тя ти е майка и ти си най-важна за нея,но помни ,че примерно вечерно време като се прибере от работа първо иска да си почине, да се нахрани и тн ...Не почвай още от вратата с тези неща. Постепенно тя сама ще свикне ,че ти искаш да и споделяш,че вече те вълнуват и други неща и тн Така ще знае,какво става с теб и дори ще е по-спокойна.
    Давай смело напред и дори и отначало да не е както трябва не спирай да и споделяш и да си близка с нея. Успех !

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Аз не бих казала нищо на майка си, на баща си - също. Предпочитам да си ги споделя или с човека до мен, или с някой приятел.

Едва ли майка ти ще ти помогне все пак имате доста различни разбирания и разлика в възрастта .Наистина е по добре да споделиш с някои приятел ^^ . Или пък ако толкова искаш да и споделиш просто и кажи не можеш да знаеш предварително как ще реагира .Попринцип аз споделям с майка ми но ми е по комфортно с някой приятелка а пък и те дават по добри съвети

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Проблема на споделянето с приятел е че никога не знаеш ,какво може да се случи и да си чуеш думите от някой друг... Дори и най-добри приятели ала бала... аз лично споделям и на тях доста ,но внимавам ,защото нали знаете 'приятели предатели'.
    Докато при споделянето с майка ти е съвсем по-различно въпреки,че и там си има отрицателни неща в по- малка възраст.
    Някои хора никога не успяват да се сближат с родителите си , но всеки е различен и всеки сам си избира.
    Това да не споделиш с родител е типично тийн действие така,че е нормално

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Отначало,когато и аз си мислех,че няма да ме разбере ,чуе и тн постоянно си репетирах ,какво да и кажа,по какъв начин... всякакви такива глупости. После измънквах нещо и тя се усещаше,че исках да и кажа нещо и почваше 'хайде кажи,кажи' .
    После като започнахме да ставаме още по-близки и когато исках да и споделя просто спирах да мисля как да го кажа и го изтърсвах на момента . Един вид 'аз ти казвам, пък каквото ще да става ' ...и така
    Сега вече след всичките тези неща просто нямам притеснения и си говоря с нея като с най-добра приятелка.

Не винаги ме е разбирала,много пъти ми е казвала,че съм малка за еди си какво или пък съм оцелвала неправилен момент ,но и с това се свиква. Да, тя ти е майка и ти си най-важна за нея,но помни ,че примерно вечерно време като се прибере от работа първо иска да си почине, да се нахрани и тн ...Не почвай още от вратата с тези неща. Постепенно тя сама ще свикне ,че ти искаш да и споделяш,че вече те вълнуват и други неща и тн Така ще знае,какво става с теб и дори ще е по-спокойна.
    Давай смело напред и дори и отначало да не е както трябва не спирай да и споделяш и да си близка с нея. Успех !
    Даде много хубав съвет! А майка ти нали също е била на твоите години и минала през това ... според мен трябва да и споделиш всичко, което те мъчи!

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Бъди близка с майка си. Аз лично й споделям каквото ми има. Естествено не мога да споделя всичко, но когато имам проблем тя е първият човек, който ще разбере. Не винаги сме на едно мнение, което е нормално, но пък знам, че тя винаги ще ми даде правилен съвет. Просто се успокой и й кажи, че искаш да й споделиш. Според мен няма как да не й се занимава. Майка ти е все пак. И от отговорът й не трябва да се притесняваш. Слушай какво ти говори, няма да те излъже.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Майка ти е все пак
    Как няма да я интересува нещо свързано с детето й
    Сподели й какво те мъчи, ще ти помогне
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Зависи за какви проблеми става въпрос...Ако е нещо сериозно е добре да споделиш с нея, ако е нещо, което не е голям проблем, а по-скоро лигавщина/инат/прищявка - може и да я пропуснеш в списъка с хора, на които да споделиш. Не знам на колко години си, но пък щом имаш желание да споделиш с нея - направи го. По-добре отколкото никога нищо да не й казваш за живота си извън вкъщи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си