.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Кръв след секс?

Докъде стигнах и аз, да пиша от името на друг
    Историята не е моя, но се нуждаем от съвет. След секс е започнала да кърви, което продължава 7-8 дена, това е станало някъде към края на месеца (28ми), а е трябвало да й дойде на 12-ти, т.е. не е цикъл. Притеснила се е, не знае какво е, с техните не може да говори, а дори цикълът й принципно трае 4-5 дена, което значи, че е по-дълго и от цикъл. Няк'ви идеи, съвети?

Мега фен
    Град
    <3
    Може да е цикъл.
    Ако толкова се притеснявате да ходи на лекар. Друг вариант - няма.
    Или има - чудете се и се притеснявайте.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Да отива на доФтор по най-бързия начин!Не можела да говори да не стане като онова момиче дето умря ,че родителите му не искали да го водят на лекар да си остане девствено или за някаква друга глупост беше?!
    Вива канари...!!

Супер фен Аватара на Me4encety
    Лекар веднага !! Прекарах 3 дена на системи в болница заради кръвоизлив и не е много приятно.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Каза, че е по-добре да умре, отколкото техните да разберат, че не е девствена и да я разделят с гаджето й....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Да позная ли, че е на 14-15 годинки?
    Кървенето след секс не е нещо нормално, а 7-8 дни да кърви си е не за притеснение, ми не знам за какво. Незабавно трябва да посети лекар.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

На 14 е. Казах й , че не е нормално, съветвах се даже с майка ми - тя каза същото. На нея най-големия й страх е да не е бременна, ама това не значи, че не може да си навлече други сериозни проблеми на тая възраст.

Мега фен Аватара на Зайче..
    а не може ли някой друг възрастен да отиде с нея на лекар вместо майка й и баща й ('щото тя нали няма 18 ии) или е задължително с родители ?
    http://ask.fm/iwwkaa

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ъ.. само аз ли не знаех, че на гинеколог се ходи с мама и тате... При нас, взимаш си направление и отиваш, няма майка, няма татко ...

Тя обмисляше да отиде с майката на гаджето й примерно. В краен случай, ще врънкам майка ми да ходи с нея.

Banned Мега фен
    да отива на лекар... може и кръвоизлив да е ... по-добре да умре отколкото техните да разберат (facepalm) .. прави секс,а лапешки истории

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Ъ.. само аз ли не знаех, че на гинеколог се ходи с мама и тате... При нас, взимаш си направление и отиваш, няма майка, няма татко ...
    +

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Лекар. Колкото по-рано, толкова по-добре.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

И защо трябва изобщо да казва на родителите си.. или пък майка ти да отива с нея, или майката на гаджето си... аз когато ходя на гинеколог си ходя сама.. или с приятеля ми за да не ми е скучно... но да отиде, защото нищо не е по-важно от здравето.. дано не е нещо сериозно

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    едно цигане беше умряло наскоро от кръвозагуба, след 5 дневно обилно кървене от там
    така че няма да я убият, няма да умира, да иде при джипито (там може и сама май) и вече за направление евентуално лекарят ще прецени.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ако й е било първия път е възможно да настъпи промяна в цикъла й, така че може и да е това, но най-добре да я види специалист.

Лекар,лекар,лекар и то ВЕДНАГА ! По-добре да била умряла - може да го уредим.Хващаш я под ръчичка и първо при джипито за направление и след това при страшния гинеколог.

Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ние НЕ сме лекари и каквото и да кажем,няма е достатъчно компетентно или най-точното решение.Но ще се повторя с мнението на горните потребители като съвет:Отива САМА при личния лекар и взима направление за гинеколог,обяснявайки какъв е проблемът(защото в противен случай ще я отрежат,че нямат свободни с нашата здравна система) и след това САМА ИЛИ С ГАДЖЕТО СИ да иде на гинеколог.Нямат право да и откажат,а още по-малко имат право да я принудят да е с родител.А оттам нататък,ако има нещо сериозно или трябват доста пари за лечение...май ще трябва мама и тате да разберат,че малката им дъщеричка вече не е непорочна и неопетнена...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Най - добре е да си отиде на лекар, за да е по - сигурна. Да, може да е цикъл, ама все пак един преглед няма да й навреди. Да отиде сама или с някоя приятелка, никой не може да я задължи да е с родител. Да отиде, да се прегледа, никой няма да разбере.

не е нужно да ходиш с родител на гинеколог. Само трябва да си вземеш пълномощно от личния лекар.

не е нужно да ходиш с родител на гинеколог. Само трябва да си вземеш пълномощно от личния лекар. И цикълът на 12 дошъл ли и е? ако не е значи по-вероятно просто и е подранил...

Супер фен
    Казаха го и преди мен - ЛЕКАР !

За пръв път ли и е?
    Попринцип редовен ли и е цикъла?
    Има ли предменструални симптоми?

Отива при джипито с теб, взима едно направление за гинеколог, казвайки каква е причината, дават и го, отива при гинеколога, преглеждат я и ще разбере какво и е, ако и има нещо.
    Последно редактирано от sweetycherry33 : 08-22-2012 на 07:47

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Зависи. По закон непълнолетно момиче не може да посети гинеколог само и ако личната ти лекарка е съвестна, няма да ти даде направление без да се е консултирала с майка ти.

Защо да не може ?! От 13 годишна ходя на гинеколог и майка ми разбра съвсем скоро.Никога не е идвала с мен и лекаря ми никога не и се е обаждал по този повод.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ааа,колко много кърви?По 1-2 капки на ден?Или като цикъл?Да ходи на лекар ако не спре
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си