- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кръв след секс?
Докъде стигнах и аз, да пиша от името на друг
Историята не е моя, но се нуждаем от съвет. След секс е започнала да кърви, което продължава 7-8 дена, това е станало някъде към края на месеца (28ми), а е трябвало да й дойде на 12-ти, т.е. не е цикъл. Притеснила се е, не знае какво е, с техните не може да говори, а дори цикълът й принципно трае 4-5 дена, което значи, че е по-дълго и от цикъл. Няк'ви идеи, съвети?
Може да е цикъл.
Ако толкова се притеснявате да ходи на лекар. Друг вариант - няма.
Или има - чудете се и се притеснявайте.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да отива на доФтор по най-бързия начин!Не можела да говори да не стане като онова момиче дето умря ,че родителите му не искали да го водят на лекар да си остане девствено или за някаква друга глупост беше?!
Вива канари...!!
Каза, че е по-добре да умре, отколкото техните да разберат, че не е девствена и да я разделят с гаджето й....
![]()
Да позная ли, че е на 14-15 годинки?
Кървенето след секс не е нещо нормално, а 7-8 дни да кърви си е не за притеснение, ми не знам за какво. Незабавно трябва да посети лекар.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
На 14 е. Казах й , че не е нормално, съветвах се даже с майка ми - тя каза същото. На нея най-големия й страх е да не е бременна, ама това не значи, че не може да си навлече други сериозни проблеми на тая възраст.
а не може ли някой друг възрастен да отиде с нея на лекар вместо майка й и баща й ('щото тя нали няма 18 ии) или е задължително с родители ?
http://ask.fm/iwwkaa
Ъ.. само аз ли не знаех, че на гинеколог се ходи с мама и тате... При нас, взимаш си направление и отиваш, няма майка, няма татко ...
Тя обмисляше да отиде с майката на гаджето й примерно. В краен случай, ще врънкам майка ми да ходи с нея.
да отива на лекар... може и кръвоизлив да е ... по-добре да умре отколкото техните да разберат (facepalm) .. прави секс,а лапешки истории![]()
Лекар. Колкото по-рано, толкова по-добре.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
И защо трябва изобщо да казва на родителите си.. или пък майка ти да отива с нея, или майката на гаджето си... аз когато ходя на гинеколог си ходя сама.. или с приятеля ми за да не ми е скучно... но да отиде, защото нищо не е по-важно от здравето.. дано не е нещо сериозно![]()
Ако й е било първия път е възможно да настъпи промяна в цикъла й, така че може и да е това, но най-добре да я види специалист.
Ние НЕ сме лекари и каквото и да кажем,няма е достатъчно компетентно или най-точното решение.Но ще се повторя с мнението на горните потребители като съвет:Отива САМА при личния лекар и взима направление за гинеколог,обяснявайки какъв е проблемът(защото в противен случай ще я отрежат,че нямат свободни с нашата здравна система) и след това САМА ИЛИ С ГАДЖЕТО СИ да иде на гинеколог.Нямат право да и откажат,а още по-малко имат право да я принудят да е с родител.А оттам нататък,ако има нещо сериозно или трябват доста пари за лечение...май ще трябва мама и тате да разберат,че малката им дъщеричка вече не е непорочна и неопетнена...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Най - добре е да си отиде на лекар, за да е по - сигурна. Да, може да е цикъл, ама все пак един преглед няма да й навреди. Да отиде сама или с някоя приятелка, никой не може да я задължи да е с родител. Да отиде, да се прегледа, никой няма да разбере.
не е нужно да ходиш с родител на гинеколог. Само трябва да си вземеш пълномощно от личния лекар.
не е нужно да ходиш с родител на гинеколог. Само трябва да си вземеш пълномощно от личния лекар. И цикълът на 12 дошъл ли и е? ако не е значи по-вероятно просто и е подранил...
Казаха го и преди мен - ЛЕКАР !
За пръв път ли и е?
Попринцип редовен ли и е цикъла?
Има ли предменструални симптоми?
Отива при джипито с теб, взима едно направление за гинеколог, казвайки каква е причината, дават и го, отива при гинеколога, преглеждат я и ще разбере какво и е, ако и има нещо.
Последно редактирано от sweetycherry33 : 08-22-2012 на 07:47
Ааа,колко много кърви?По 1-2 капки на ден?Или като цикъл?Да ходи на лекар ако не спре
Брях,брях