.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Повече от фен
    Kъде в поста ми видя състрадание? Принципно споделих, че предложените от теб методи не вършат особена, да не кажа никаква работа на човек, който не си знае нещата, щом е на поправка. За 2-3 часа може да свършат работа на човек, който си знае граматиката и просто му трябва лексика. Ако проявявах състрадание да съм го попитала за темите, но не съм. Нямам и намерение. Решението на проблема му е било другаде - през ваканцията да си седне на задните части и да понаучи нещо.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Kъде в поста ми видя състрадание? Принципно споделих, че предложените от теб методи не вършат особена, да не кажа никаква работа на човек, който не си знае нещата, щом е на поправка. За 2-3 часа може да свършат работа на човек, който си знае граматиката и просто му трябва лексика. Ако проявявах състрадание да съм го попитала за темите, но не съм. Нямам и намерение. Решението на проблема му е било другаде - през ваканцията да си седне на задните части и да понаучи нещо.
    Да и виж...не може да напише 10-15 изречения сам...Определено ей сега в момента мога да му изровя за 10-15 изречения егати нещата .Да не говорим,че съм попадала и на форуми с немски съчинения за какво ли не. Да плати на някой и да му ги напише хаха...

Мерсииииииии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си