.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    С писане.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Зависи по какво... По разказвателните чета веднъж урока,за да добия представа и след това си правя нещо като много подробен план на едно листче със определенията,правя си схемички,работи... Изобщо всичко,което трябва да се знае от урока е на това листче,но на много по - прост език,преработено от мен.После уча от листчето като се старая да си обяснявам нещата и да ги разбирам,а не просто да ги назубря.Много е лесно и работи.По физика и химия уча формулите и решавам задачи,по математика си ми идва отвътре и просто решавам задачите,които са ми за домашно,по езиците е най - сложно.Наблягам основно на английския,едно 2 - 3 часа на ден са ми само за него,дори да нямам английски на другия ден.Дори сега,през лятото,отделям поне по 2 часа на ден за английския.Припомням граматиката,пиша думи по 3 реда,правя упражнения.Абе изобщо са едни речници,тестове,голяма бъркотия,но ми е много приятно... Като цяло съм амбициозна и уча много здраво... Отиват ми едни 4 - 5 часа на ден за учене,но се надявам да си струва!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си