- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Разширени зенници
Някой знае ли колко време трябва да мине след като са ти сложили капки за разширяване на зенниците, за да започнеш пак да виждаш нормално?
Лично при мен за 72 часа се възстанови напълно.
Последно редактирано от kalpazanka : 08-20-2012 на 11:21
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами зависи какви са капките, пък и от организма. На мен така един път ми капваха и бях като дрогирана.Оправих се напълно на другия ден.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Няколко часа. След това не виждаш напълно изчистено, но достатъчно добре, за да не се блъскаш и да различаваш хората, като се приближат![]()
Минаха към 9 часа от както ми сложиха капки и вече горе-долу се оправих![]()
Аз след 3-4 часа започнах вече и книгата да си допрочитам, но зениците ми си стояха разширени в продължение на 3 дни.![]()
5 часа е при мене![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
1 ден беше при мен и лекаря ми каза да не чета и да не пиша![]()
аз се оправих за 2 дни :О беше адския ужас ;д докторицата не ми вярваше, че не виждам и не ми даде бележка да не ходя на даскало...вика ми 'абе сигурна съм, че виждаш колкото да не се блъснеш някъде' е да, ама не...не виждам бе човекпратиха ме на училище, глей ко стаа ;д пребила съм половината даскало, върнах се с разбит нос вкъщи ;х
![]()
С едни от капките беше за една вечер. С други за 2-3 дена.
А ако ти капят атропин може и 10 дена да е.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
При мен ми трябваха 3-4 до 5 часа да се оправо зрението.Може да се каце че след 7мия-8мия час беше както преди.Иначе 2 часа бях като дрогирана.Едвам съм се прибрала у нас![]()