- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашето мнение? Правилно ли постъпих ?? : (
.
Последно редактирано от HoBaTopka : 08-20-2012 на 16:02
На колко годинки сте? По написаното разбирам, че си на не повече от 15.
Обичат се, ама иначе не са се и виждали… Смях, брат!
Чакай сега
САМО сте си писали във интернет, не сте се виждали, ама се обичате
Моляя ?!?!
То кой може да ти помогне
Ти такива лапешки неща си си внушила
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Дооооооооооооооообрееееее ееееееее.
Ок тва не е правилно. Ама стана и мога ли да върна времето назад?
Видяхме се.
И ние какво да направим сега? Как искаш по-точно да ти помогнем, като и ти самата не знаеш какво искаш…
И като се видяхте какво стана ?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Мда темата ми е тъпа всъшностПомогнахте, мда
Мерси
Важното е, че аз си разбрах кво съм писала и отговора на въпроса, лол.
Заключете я.
Защо изтри текста ? Какво като са ти отговорили темата си стой за да може и другите да я видят и после може да я локнат така е дразнещо да пускате теми и после да ги триете...
Изтрих темата, защото получих ш*бани отговори. И мисля, че ще получа по компетентно мнение някъде другаде. Ако някой иска ще му пратя на лс за какво става въпрос.
Аз искам? Стана ми интересно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Какво от това,че са ти дали тъпи (според теб) отговори някои може да даде по-приемлив за теб отговор.Не виждам защо триеш.![]()
SisiStrange ми даде много приемлив отговор, мерси за което.
Текста беше следния:
Намерих 1 момче в интернет. Всичко беше на шега, затова го излъгах как се казвам и на колко съм. Сменяхме доста бързо темите и се оказа, че имаме доста общи интереси и почти еднакво мислене. След няколко месеца ми каза, че ме харесва, а по-късно и че ме обича. Отговорих със същото, защото ми харесваше като момче, като характер и т.н. Освен това бях опознала 1 част от него през тези месеци. Проблема беше, че не се бяхме виждали.
ВИДЯХМЕ СЕ. Втрият път, когато дойде в града ми, се опита да ми каже какво чувства и аз го гушнах. Почувствах се най-щастливата в този момент, но след това се натъжих сякаш нещо не беше наред.
Днес отново дойде в града ми и се получи същото с гушкането. Просто усмивката не се появи на лицето ми. Харесвах го, НО ... Той се натъжи, обаче прие да сме само приятели. И така ... сега ме кани в неговия град да пренощувам у тях и не знам дали да приема.
Имам няколко въпроса, щом смяташ постовете ми по-горе за безполезни:
1. Как така се обичате по интернет без да сте се виждали?
2. Кое нещо те е натъжило, след като сте се „гушкали“?
3. Знаеш ли какво искаш?
4. Защо не каза на колко години сте?
1. Оффф :@
2. Не знам, така го почувствах какво да направя?!?
3.
4. 14-15
Ок, БЛАГОДАРЯ МНОГО.
Поканил те е у тях с пренощуване, а сте се виждали само 2 пъти? Струва ми се, че знам докъде ще се стигне. Та, така де, ти си решаваш. Изключително тъпо си постъпила: лъжи, още повече, че си толкова наивна, че вярваш на думи, които според мен, изглеждат трудно да са истина. Някак, не сте се виждали, обаче се обичате - евала.
Ами до сега не съм имала приятели от интернет и не мислех, че е възможно, затова не си дадох истинското име и години.
+1 Няма такава простотия. Да се обичате без да сте се виждали. Филми, филмии. Внушаваш си някви тъпотии явно.
И се успокой, това че нечие мнение не ти харесва не означава, че трябва да си отваряш голямата устица. Ако искаш ни кажи кво искаш да чуеш и да ти се изредим целия форум да ти го кажем, за да задоволим нуждите ти.![]()
Последно редактирано от TheBobqk : 08-20-2012 на 22:59
^^^
Бургас <3
Реално е така,че няма обич по интернет,ама на тези годинки човек гледа по различен начин на тези неща.Минала съм по същия път и от опит ти казвам,че връзка от разстояние не е връзка.Достоверността на чувствата няма да ги коментирам,но ще кажа,че е възможно да са силни.Изобщо не се занимавай да отговаряш на индиректна покана за секс.Всичко между вас е до време.Колкото повече се привързваш,тоокова повече ще те заболи,когато един ден ти напишат,че всичко свършва.Съветът ми е да си пишете от време на време като приятели и да оставите чувствата за хора,които са на няколко спирки разстояние,а не на няколко града такова.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Мислиш да спиш у тях,
а сте излизали сте само 2 път.
В този случай не приемай
Може да сте си писали в Интернет, да сте се опознали, ноо..
ето кво разбрах до сега от написаното..
1-во живее в друг град..и сте се запознали в интернет
2-ро виждала си го само 2 пъти..
3-то иска да спиш у тях
4-то ти си само на 14 години
5-то той дори не знае,че си го излъгала за името си и за куп други неща
6-то не сте правили нищо повече от това да се прегърнете,но вече се обичате ..?!
и сеггаааа... осъзнаваш ли колко абсурдно звучи ?
Но все пак само да те питам..
1-во: Майка ти знае ли за него?
2-ро: Вярваш ли си,че родителите ти ще ти разрешат да отидеш да спиш у тях или просто смяташ да ги излъжеш?
3-то: Осъзнаваш ли какво ще се случи като отидеш у тях ??