.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    Повече от фен Аватара на glezenafukla

Поръчки oт ebay

Здравейте, знам че е имало и др. такива теми, но понеже си харесах някои неща и искам да питам дали сте доволни от нещата, които там се предлагат, как вървят цените за доставка и дали има навити да си поръчаме повече неща заедно?

Доста често си поръчвам разни неща от там и може да се каже, че 95% съм доволна. Гледам да поръчвам с безплатна доставка, а ако се плаща и тя, да е много малка.
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Супер фен Аватара на marble
    Това какво купуваш не зависи от сайта, а от продавача. Също и доставката зависи от продавача и размера на пратката.
    Всичко до сега ми е пристигало с изключение на един iphone преди години, но нямаше проблем с парите заради paypal, освен тези за доставката.
    Няма смисъл да си купуваш заедно с още хора, освен ако не купувате от един и същи човек. ebay не е един огромен магазин за да пазарувате заедно.
    Съвет, гледай в co.uk не в .com
    Също, на нещата които имат доставка до България пише колко струва тя.
    Последно редактирано от marble : 08-20-2012 на 21:00

Аз от там най-често си купувам нещо от Азия, защото доставката излиза най-евтино.
    Досега не съм имала проблеми.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Аз до сега не съм поръчвала,макар че доста често си харесвам разни неща.Като видя нещо много евтино или с безплатна доставка и чак ми се вижда фантастично ..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Доста често си пазарувам до сега не съм имала проблеми Иначе всичко зависи от продавача, както казаха по-горе

някои може ли да ми каже има ли значение на какъв език съм си попълнила данните ?? 3 пъти съм си поръчвала от там и 2 пъти не са ми идвали поръчките,докато на един мой познат идват абсолутно винаги.някой може ли да ми обясни защо при мен става така?? и какво да направя за да нямам проблеми??

Супер фен Аватара на lDoLLl
    ^ Данните е добре да са на английски език, даже абсолютно задължително, иначе ще е проблем в английските пощи, според мен ако си дала данните за доставка на български е възникнал проблем още в английската поща с кирилицата...все едно тук някой да изпрати колет, надписан с йероглифи, дали няма да се загуби..

Иначе съм поръчвала доста пъти, поне 5-6 и винаги съм била много доволна! Преди поръчвах чрез фирма посредник, но в последствие се ''запознах'' (витруално) с една жена, която има адрес в UK и чрез нея си прави поръчките, взима много по-малко пари от фирма и засега този вариант ми е най-добре, иначе също съм фенка и на азиатските неща - хубави са, честно казано за парите, които давам, получавам идеално качество - два пъти вече съм си поръчвала от китайски продавачи и двата пъти нещата многократно надминаха очакванията ми, да не говорим, че пристигат директно до адреса ми в България, а пък и доставката е безплатна. )
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от glezenafukla Виж мнението
    Здравейте, знам че е имало и др. такива теми, но понеже си харесах някои неща и искам да питам дали сте доволни от нещата, които там се предлагат, как вървят цените за доставка и дали има навити да си поръчаме повече неща заедно?
    Дали сме доволни зависи от конкретния продукт.
    Цените са доставка са много различни, има и продукти без доставка - free shipping.
    Абсолютно няма смисъл да си поръчвате няколко човека, защото доставката не е на поръчка, а на продукт. Тоест, ако твоите сенки имат доставка 25 долара (нереално голяма е, просто давам пример), сама ще си ги платиш.

Аз получих вече основа за сенки на NYX за 4 долара, доставката също беше 4. Чакам едни четки за лице на Екотуулс за 3-4 долара с безплатна доставка.
    Смятам да си поръчвам dotting tools, nail art striping tape и мостри от корейски ББ крем - всичко е с безплатна доставка и излиза 7.30 долара.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    Съвет, гледай в co.uk не в .com
    Каква е разликата?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Къде ги ловиш тия евтинии и не те ли е страх да не се окажат менте?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    ^ в търсачката има възможност да избереш от най-евтино до най-скъпо, най-скоро свършващи търгове и тн. А дали е менте или не си е въпеос на риск, но досега не съм попадала на ментета аз Просто всичко излиза много по-евтино. Кофтито на нещата с безплатна доставка е, че ги чакаш бая време...

Супер фен Аватара на Runaway11
    А някой ще обясни ли как става с пей пал те как да го зареждаме?

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Имам въпрос.. В картата парите в паундове ли трябва да са или в лева? Дали ако в картата имам повече пари ще ми дръпне повече от дадената сума?
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Paypal просто го свързваш с карта, с която може да се пазарува по-интернет.
    ^ Към горният пост - парите то си ги конвертира само, така че ако искаш и в китайски юани може да платиш. Повече пари е много малко вероятно да ти вземе, ebay и paypal са много сигурни сайтове и така са измислени, че да защитават клиента.

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Аз бих препоръчала на тези, които имат проблеми с езика, да избягват ибей. Все си мисля, че 90% от издънките идват от това - неразбиране или невнимание. Иначе съм си взимала доста неща (от много и различни продавачи), случвало се е нещо да не пристигне - в повечето случаи е поправимо, ако знаеш какво да направиш. Ако се наложи може да пишеш и на продавача, ако имаш някакъв въпрос преди или след покупката, но пак не е за хора които не могат да комуникират.
    Das Feuer liebt mich

Сигурно проблемът е в това как сме написали адреса си.. дайте пример как се пише адрес на английски. ( улица,вход,етаж,номер)

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Къде ги ловиш тия евтинии и не те ли е страх да не се окажат менте?
    Напоследък съм запалена по бюти блогове и ако си харесам нещо, проверявам дали го има в ибей.
    Иначе... как да са менте тия четки? Подозрително евтини са, наистина, но пък си идват опаковани, в комплект точно както изглеждат при момичетата от блоговете.
    снимка на кошницата ми

Основата дойде, съвсем наред си е. Добър мирис, оригинална опаковка, неотваряна преди.
    Сега чакам четките с нетърпение, ама много ги туткат нещо.

Голям фен
    Братко , теб пълна промяна пак няма да ти промени физионмията и пак ще приличаш на прасе.

Казвайте кой сайт ви съмнява и ще ви кажа дали е скам или не

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Дали сме доволни зависи от конкретния продукт.
    Цените са доставка са много различни, има и продукти без доставка - free shipping.
    Абсолютно няма смисъл да си поръчвате няколко човека, защото доставката не е на поръчка, а на продукт. Тоест, ако твоите сенки имат доставка 25 долара (нереално голяма е, просто давам пример), сама ще си ги платиш.

Аз получих вече основа за сенки на NYX за 4 долара, доставката също беше 4. Чакам едни четки за лице на Екотуулс за 3-4 долара с безплатна доставка.
    Смятам да си поръчвам dotting tools, nail art striping tape и мостри от корейски ББ крем - всичко е с безплатна доставка и излиза 7.30 долара.
    Разби ме с тия четки! Искам и аз, колко време ги чакаш? Нещо не мога да се самонавия да поръчам от ибей, а не е като да не съм пазарувала онлайн.
    Everything changes, but beauty remains ...

Ауу исках едно яке, добавих си го в количката и до него ми изписва това :This item cannot be purchased because this item cannot be sent to your delivery address... Как така като до продукта пише,че се доставя до всички страни............ :@

Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara Виж мнението
    Ауу исках едно яке, добавих си го в количката и до него ми изписва това :This item cannot be purchased because this item cannot be sent to your delivery address... Как така като до продукта пише,че се доставя до всички страни............ :@
    Най-вероятно не се предлага за Бг за това.
    Иначе имам едно питане - ако доставката е от Азия или от САЩ ще ми сложат ли МИТО ,когато пристигне в България?

Цитирай Първоначално написано от bad__girl Виж мнението
    Най-вероятно не се предлага за Бг за това.
    Иначе имам едно питане - ако доставката е от Азия или от САЩ ще ми сложат ли МИТО ,когато пристигне в България?
    Почти съм убедена, че не. Но мисля, че зависи от цената и от метода на пращане.
    За каква сума става въпрос?

Около 100 паунда и ме е страх много да поръчам от различни дестинации ,че да не ми излезе двойно с тези мита.

Попитай си продавача. По принцип много пъти съм получавала поръчка, която е писана като подарък, точно за да не плащам мито. Или пък пишат, че цената на продукта е 5 долара пък той е много повече. Има си тънкости, но те съветвам да попиташ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си