.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Повече от фен
    Здравейте! Направих поръчка от този сайт , но не разбрах кога ще дойде доставката ми. Платих и направих всичко както трябва , но никъде не пишеше дата или нещо такова. Моля ви , кажете как да разбера

Фен Аватара на stephaniie
    Град
    Bulgaria
    Здравейте, искам да поръчам от ebay.co.uk, но нямам карта, за това търся ако има някой съгласен да поръча вместо мен и после аз ще пратя паричките. Харесала съм си вече 2 - 3 неща. Има ли някой съгласен?
    Моля ви, отчаяна съм вече

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Фирма посредник. Ако не са на голяма стойност, няма да ти се оскъпи много (те взимат процент)

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    от ebay.com цените са в долари и излиза малко по-евтино
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Фирма посредник. Ако не са на голяма стойност, няма да ти се оскъпи много (те взимат процент)
    как точно става, че и аз имам същия 'проблем' ?

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Напоследък съм запалена по бюти блогове и ако си харесам нещо, проверявам дали го има в ибей.
    Иначе... как да са менте тия четки? Подозрително евтини са, наистина, но пък си идват опаковани, в комплект точно както изглеждат при момичетата от блоговете.
    снимка на кошницата ми

Основата дойде, съвсем наред си е. Добър мирис, оригинална опаковка, неотваряна преди.
    Сега чакам четките с нетърпение, ама много ги туткат нещо.
    Ще дадеш ли линк към основата или направо към продавача?
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от phoeebe Виж мнението
    И аз се нареждам на опашката.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    пространството на Дисе
    Пилета, ще ме светнете ли колко пъти мога да наддавам и мога ли да повишавам цената с 1 цент?!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Пилета, ще ме светнете ли колко пъти мога да наддавам и мога ли да повишавам цената с 1 цент?!

Колкото пожелаеш Обикновено има стъпка, която определя продавача за наддаването, може да е цент, но не го определяш ти

Град
    пространството на Дисе
    Мхм, мерси.

Цитирай Първоначално написано от phoeebe Виж мнението
    Момичета, търсете съученици/приятели/познати да ви поръчват от ибей.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    И аз се нареждам на опашката.
    Ами избираш си посредник, регистрираш се, посочваш му какво да закупи от свое има и за твоя сметка, превеждаш част от сумата (повечето пъти 50%) и чакаш. Поръчката ти пристига на техен адрес в съответната страна и от там я превозват до тук.

П.П. Това, което аз реших да използвам и уж хората са доволни от него, е gabco.org (надявам се да не се сметне за нерегламентирана реклама, защото не е, тъй като и аз още си чакам поръчката и не мога да кажа дали са коректни). Но това е само за страни в Европа май.. За Китай няма посредници, доколкото знам. Ако някой има различна информация, да сподели, моля. Поровете се малко в интернет, има достатъчно информация за най-различни фирми и прочетете внимателно условията им.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си