- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Поръчки oт ebay
ако някой има излишни броеве от поредицата на Deagostini - 100 личности хората променили света
търся да купя броеве 48 и 96 ..
моля пишете на masmavi@abv.bg
Всичко,което съм си харесала е от Китай и попринцип, щом не е от Европейски съюз има мито, въпроса е колко е то?
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Да не си сграфила нещо адреса?
Ето как се пише:
85 B Tsar Boris ІІІ Obedinitel Str
тоест, първо номера, после входа, ако има повече от един, после името на улицата и накрая "стрийт" като "улица" на английски. Отделно ти искат пощенския код, пишеш го. На мен поръчката ми дойде в пощата, от там ми пратиха известие в моята пощенска кутия, взех си го и отидох да си прибера нещото.
Аз пък винаги си пиша адреса както си е в България само че на латиница и винаги всичко ми е пристигало.
Просто има продукти, които не се доставят до България. Но на мен си ми излиза това изписано още като преглеждам продуктите в търсачката.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
По-добре го напиши по моя начин, така е сигурно, че ще дойдат :Д
Момичетаааааа, познайте кой си има четки на Екотуулс за 2.73 :д
Ето снимка от ибей, да подхраня малко неблагородната завист (шегувам се, естествено) :Д
Ето и моите, току-що пристигнали *sun*
Бейби кабуки е мокро, че го изтървах в един леген :д
^ Пантерке, имаш ли регистрация в prodavalnik.com? Питам, понеже доста от нещата, които поръчваш от ибей ги има и там и са налични и пристигат за 1-2 дни с наложен платеж, може да си спестиш мноооого чакане така.Аз лично от продавалника си купих такъв инструмент за точки ( май е същия даже, само с различни цветове)
![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Аз си поръчвам доста често. Предпочитам www.ebay.com/ , вместо .co.uk .Всичко е много точно. Поръчката ми пристига за няколко дена. Нещата са качествени, абе като цяло съм много доволна, има и много изгодни оферти, просто трябва да уцелиш !
Поръчвала съм си 2-3 чанти, блузи, дънки, слънчеви очила, гримове, и всичко за което се сетиш ;ДД За жалост ги няма тези неща и джаджи в БГ.
Последно редактирано от Smiilee : 08-23-2012 на 09:23
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Стана ми интересно за ebay.com ,ще го погледна сега.И той ли е европейски?
Мерси на всички, които се включиха в темата. Ох, не знам дали ще се справя успешно да си поръчам нещата, които съм си харесала. Някои казват,че е по-изгодно да се пазарува от английския сайт, така ли е наистина, понеже от септември ще уча в Англия и дали ще ми е по-добре да си поръчвам от него и да ми го доставят на адреса ми там? Аз сега разбрах, че е нещо като нашия продавалник и различни купувачи от целия свят си предлагат стоките, та мисълта ми е на някои пише free shipping, а на др има цени, да обаче ако искам 3 продукта, на единия,ако е free, а на др. два е по 6 примерно, 12 ли става и така?
Искам да питам и аз нещо. Като цъкна на безплатна доставка и си избера да кажем един продукт, на някои ми излиза това:
Това какво ще рече? Безплатна ли е в крайна сметка или не? аз не виждам разлика м/у горния и долния ред, та питам..
Ами преди три години някъде си поръчах Iphone от .com и беше загубен по някакви митници.
Също на скоро поръчвах част за колелото на един приятел и дойде повредена.
.co.uk .. По-специално нещата, които идват от Англия предимно пристигат с royal mail, на време и без повреди.
До скоро българи можеха да плащат само с кредитна карта, не и с дебитна в американския. Сега си зависи от продавача.
И най-накрая, английските неща пристигат за една седмица най-много, докато американските- за един месец, най-малко.
Извод.. По-сигурно е и по-бързо.
Душо, не че нещо, ама не е ли по-добре да си вземеш сенки Лолипоп /намалени са в момента/?Тези съм ги виждала в продавалник и като попитам за марка, ми казват, че е някаква рандъм... А парите са почти едни и същи...
Същата съм и аз.![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
^Не толкова притеснение, колкото на първо място не съм свикнала да държа суми пари в картата. Второ /тук може би се намесва и навикът/ съм спокойна, че имам опция *Виж, преди да платиш* и тогава давам парите-наложен платеж.
Иначе си намерих четчиците, заради които и пантерата е толкова щастливаи сигурно ще почна и аз да вилнея из чуждите сайтове.
http://www.ebay.com/itm/New-EcoTools...item3cc9ffdca5
Ако на някой му се занимава ,възможно ли е да ми обясни като на първокласник относно поръчките в ebay и paypal,може и на лично.Благодаря![]()
+1 поръчвала съм си кецове,часовници,пеулинест и пръчки (не се чудете,тва са тея неща дето им викате fimo nail art),някоя дреха може да съм си поръчвала и играчки на саут парк
гледай също дали има доставка до бг,и ако гледаш в UK (което ти го предпоръчвам,освен ако не ти се дават 20 лв за доставка) защото понякога доставка или няма или се качва цената драстично
сега остава и с валутата да се оправиш и си готова!
как става плащането и доставката? и в български левове става ли?
Последно редактирано от krasawichka : 08-31-2012 на 03:01
Gledaii kak jiweqq *