.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    ако някой има излишни броеве от поредицата на Deagostini - 100 личности хората променили света
    търся да купя броеве 48 и 96 ..
    моля пишете на masmavi@abv.bg

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Всичко,което съм си харесала е от Китай и попринцип, щом не е от Европейски съюз има мито, въпроса е колко е то?
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara Виж мнението
    Ауу исках едно яке, добавих си го в количката и до него ми изписва това :This item cannot be purchased because this item cannot be sent to your delivery address... Как така като до продукта пише,че се доставя до всички страни............ :@
    Свържи се с продавача Голяма част от тях не знаят за съществуването на България на картата

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от bad__girl Виж мнението
    Най-вероятно не се предлага за Бг за това.
    Иначе имам едно питане - ако доставката е от Азия или от САЩ ще ми сложат ли МИТО ,когато пристигне в България?
    Мито се дължи за стоки над 15 евро + това плащаш и 20 % ДДС ... Но това е ако мине през митницата. Лично аз съм получавала стока над 15 евро от Азия ... и ми я доставиха направо в нас

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara Виж мнението
    Ауу исках едно яке, добавих си го в количката и до него ми изписва това :This item cannot be purchased because this item cannot be sent to your delivery address... Как така като до продукта пише,че се доставя до всички страни............ :@
    Да не си сграфила нещо адреса?
    Ето как се пише:
    85 B Tsar Boris ІІІ Obedinitel Str
    тоест, първо номера, после входа, ако има повече от един, после името на улицата и накрая "стрийт" като "улица" на английски. Отделно ти искат пощенския код, пишеш го. На мен поръчката ми дойде в пощата, от там ми пратиха известие в моята пощенска кутия, взех си го и отидох да си прибера нещото.

Аз пък винаги си пиша адреса както си е в България само че на латиница и винаги всичко ми е пристигало.
    Просто има продукти, които не се доставят до България. Но на мен си ми излиза това изписано още като преглеждам продуктите в търсачката.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да не си сграфила нещо адреса?
    Ето как се пише:
    85 B Tsar Boris ІІІ Obedinitel Str
    тоест, първо номера, после входа, ако има повече от един, после името на улицата и накрая "стрийт" като "улица" на английски. Отделно ти искат пощенския код, пишеш го. На мен поръчката ми дойде в пощата, от там ми пратиха известие в моята пощенска кутия, взех си го и отидох да си прибера нещото.
    А така добре ли е? Защото най ме е страх да не сбъркам адреса и да не пристигне :Д ..
    Knyaz Imeretinski ent.B № 71 ap.18 6th Floor
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

anonymous708973
    Guest
    По-добре го напиши по моя начин, така е сигурно, че ще дойдат :Д

Момичетаааааа, познайте кой си има четки на Екотуулс за 2.73 :д
    Ето снимка от ибей, да подхраня малко неблагородната завист (шегувам се, естествено) :Д

Ето и моите, току-що пристигнали *sun*

Бейби кабуки е мокро, че го изтървах в един леген :д

Супер фен Аватара на lDoLLl
    ^ Пантерке, имаш ли регистрация в prodavalnik.com? Питам, понеже доста от нещата, които поръчваш от ибей ги има и там и са налични и пристигат за 1-2 дни с наложен платеж, може да си спестиш мноооого чакане така. Аз лично от продавалника си купих такъв инструмент за точки ( май е същия даже, само с различни цветове)
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Аз си поръчвам доста често. Предпочитам www.ebay.com/ , вместо .co.uk .Всичко е много точно. Поръчката ми пристига за няколко дена. Нещата са качествени, абе като цяло съм много доволна, има и много изгодни оферти, просто трябва да уцелиш !
    Поръчвала съм си 2-3 чанти, блузи, дънки, слънчеви очила, гримове, и всичко за което се сетиш ;ДД За жалост ги няма тези неща и джаджи в БГ.
    Последно редактирано от Smiilee : 08-23-2012 на 09:23

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Smiilee Виж мнението
    Аз си поръчвам доста често. Предпочитам http://www.ebay.co.uk/ , вместо .com .
    Защо?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от lDoLLl Виж мнението
    ^ Пантерке, имаш ли регистрация в prodavalnik.com? Питам, понеже доста от нещата, които поръчваш от ибей ги има и там и са налични и пристигат за 1-2 дни с наложен платеж, може да си спестиш мноооого чакане така. Аз лично от продавалника си купих такъв инструмент за точки ( май е същия даже, само с различни цветове)
    В продавалника /поне на тези, на които попаднах/, цената е не знам колко пъти над тази от ибей, която пантерката е написала. Чак се изкушавам да почна да се занимавам с пейпали, зареждане на карти и прочие

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Защо?
    Защото поръчката ми достига по-бързо, харесвала съм си нещо оттам, където ги няма в другия сайт, и ми е по-евтино

Стана ми интересно за ebay.com ,ще го погледна сега.И той ли е европейски?

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Мерси на всички, които се включиха в темата. Ох, не знам дали ще се справя успешно да си поръчам нещата, които съм си харесала. Някои казват,че е по-изгодно да се пазарува от английския сайт, така ли е наистина, понеже от септември ще уча в Англия и дали ще ми е по-добре да си поръчвам от него и да ми го доставят на адреса ми там? Аз сега разбрах, че е нещо като нашия продавалник и различни купувачи от целия свят си предлагат стоките, та мисълта ми е на някои пише free shipping, а на др има цени, да обаче ако искам 3 продукта, на единия,ако е free, а на др. два е по 6 примерно, 12 ли става и така?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Искам да питам и аз нещо. Като цъкна на безплатна доставка и си избера да кажем един продукт, на някои ми излиза това:

Това какво ще рече? Безплатна ли е в крайна сметка или не? аз не виждам разлика м/у горния и долния ред, та питам..

Супер фен Аватара на marble
    Каква е разликата?
    Ами преди три години някъде си поръчах Iphone от .com и беше загубен по някакви митници.
    Също на скоро поръчвах част за колелото на един приятел и дойде повредена.
    .co.uk .. По-специално нещата, които идват от Англия предимно пристигат с royal mail, на време и без повреди.
    До скоро българи можеха да плащат само с кредитна карта, не и с дебитна в американския. Сега си зависи от продавача.
    И най-накрая, английските неща пристигат за една седмица най-много, докато американските- за един месец, най-малко.
    Извод.. По-сигурно е и по-бързо.

Град
    пространството на Дисе
    Душо, не че нещо, ама не е ли по-добре да си вземеш сенки Лолипоп /намалени са в момента/? Тези съм ги виждала в продавалник и като попитам за марка, ми казват, че е някаква рандъм... А парите са почти едни и същи...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Нещо не мога да се самонавия да поръчам от ибей, а не е като да не съм пазарувала онлайн.
    Същата съм и аз.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Що бе при плащане с PayPal няма проблеми

Град
    ...
    Няма какво да се притеснявате от поръчки в и-бей Проверявате дали продавача е регистриран като business seller, feedbаck над 98-99 % , четете много внимателно описанието на стоката и всичко ще е наред

Град
    пространството на Дисе
    ^Не толкова притеснение, колкото на първо място не съм свикнала да държа суми пари в картата. Второ /тук може би се намесва и навикът/ съм спокойна, че имам опция *Виж, преди да платиш* и тогава давам парите-наложен платеж.
    Иначе си намерих четчиците, заради които и пантерата е толкова щастлива и сигурно ще почна и аз да вилнея из чуждите сайтове.

http://www.ebay.com/itm/New-EcoTools...item3cc9ffdca5

Ако на някой му се занимава ,възможно ли е да ми обясни като на първокласник относно поръчките в ebay и paypal,може и на лично.Благодаря

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Цитирай Първоначално написано от rheya Виж мнението
    Ако на някой му се занимава ,възможно ли е да ми обясни като на първокласник относно поръчките в ebay и paypal,може и на лично.Благодаря
    Ако може и на мен защото тея неща са ми тъмна индия

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    Това какво купуваш не зависи от сайта, а от продавача. Също и доставката зависи от продавача и размера на пратката.
    Всичко до сега ми е пристигало с изключение на един iphone преди години, но нямаше проблем с парите заради paypal, освен тези за доставката.
    Няма смисъл да си купуваш заедно с още хора, освен ако не купувате от един и същи човек. ebay не е един огромен магазин за да пазарувате заедно.
    Съвет, гледай в co.uk не в .com
    Също, на нещата които имат доставка до България пише колко струва тя.
    +1 поръчвала съм си кецове,часовници,пеулинест и пръчки ( не се чудете,тва са тея неща дето им викате fimo nail art),някоя дреха може да съм си поръчвала и играчки на саут парк гледай също дали има доставка до бг,и ако гледаш в UK (което ти го предпоръчвам,освен ако не ти се дават 20 лв за доставка) защото понякога доставка или няма или се качва цената драстично сега остава и с валутата да се оправиш и си готова!

Фен Аватара на krasawichka
    Град
    burGass maiina
    как става плащането и доставката? и в български левове става ли?
    Последно редактирано от krasawichka : 08-31-2012 на 03:01
    Gledaii kak jiweqq *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си