.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 919

Hybrid View

Русокоска - добронамерено и нетъпо момиче, но ми е малко .. не знам, обикновена, не много интересна. явно е сърдечна, романтична и традиционалистка, която се кефи на малки, сладки, пухени, розови неща.

а коя зодия е майка ти, русокоске? забранила си си личните, а ми стана интересно да разбера това.. да не е скорпион или рак?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Русокоска - добронамерено и нетъпо момиче, но ми е малко .. не знам, обикновена, не много интересна. явно е сърдечна, романтична и традиционалистка, която се кефи на малки, сладки, пухени, розови неща.

а коя зодия е майка ти, русокоске? забранила си си личните, а ми стана интересно да разбера това.. да не е скорпион или рак?
    Благодарим за сърдечното мнение. Хаха рак е като мен,ама освен добротата и всеотдайността,които често остават на заден план,нищо друго "речешко" не намирам в нея

Да не е спам.Фуриос не е лош човек,сигурна съм,че има положителни черти в реалния живот,но тук често прави много повърхностни и иронични коментари,които не помагат за разрешаване на проблема,а по-скоро констатират наличието му.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си