.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 919

Hybrid View

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    за никъде не бързам :Д ама ми е все тая колко грешки имам в 1 дума стига да е разбираемо поне хахаха
    Ма то мислиш, че е разбираемо ли? И ти хубаво нарочно си ги прави, ама да се разбира нещо, все пак изказваш мнение.. O_O Ловеца, има значение дали ще можеш да пишеш или говориш, демек да си грамотен
    Иначе мнението за BloodyF май вече го дадох
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Ма то мислиш, че е разбираемо ли? И ти хубаво нарочно си ги прави, ама да се разбира нещо, все пак изказваш мнение.. O_O Ловеца, има значение дали ще можеш да пишеш или говориш, демек да си грамотен
    Иначе мнението за BloodyF май вече го дадох
    И какво е ? На мнение съм, че и неграмотен човек ,който не пише добре може да има повече знания и опит в живота в други сфери ..
    Нищо не ми пречи да имам за приятел дори ром, стига да е от малкото останали свестни
    Както и да общувам с всякакви хора стига да са добри и почтени
    Последно редактирано от loveca777 : 08-31-2012 на 13:20

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    И какво е ? На мнение съм, че и неграмотен човек ,който не пише добре може да има повече знания и опит в живота в други сфери ..
    Нищо не ми пречи да имам за приятел дори ром, стига да е от малкото останали свестни
    Както и да общувам с всякакви хора стига да са добри и почтени
    А как ще сподели опита си в други сфери, като не може да говори? Да не говорим за писането. И аз имам приятели роми на село, които са добри цялото им семейство. Ама тва няма общо.
    Колкото до какво мисля за предишния, еми не съм чел мненията ти, само съм виждал, че те има в коментиралите..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си