- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
За пръв път те виждам![]()
nigga stole my bike
не съм ти засичала мнения тук, но ако не се лъжа ти си човека, който рисува уникално ? ;д
http://ask.fm/iwwkaa
пф всички ме виждат за пръв път ми зайче е супер красива и нежна ;д
Има трезва преценка за нещата повечето пъти, но в други - безсмислен пост, в празни обяснения.
За зайче.
Edit: Същото, няма да го повтарям пак.
Аморе много умна и не я познавам много но също има трезва преценка
Зайката е харизматична личност. Провокира много хора да я наставляват, но мен ме оставя с впечатлението, че е сравнително оправна за възрастта си. Мисля, че е уравновесена, екстровертна, искрена и отговаря на представата ми за добро момиче на нейната възраст. Не е критика, по-скоро е мое всеобщо очакване към хората, което тя не осъществява и то е вълненията й да са по-обвързани с някаква определена амбиция. Предвид възрастта обаче е разбираемо да не го виждам.
Закъснях, в тая тема май винаги по някой те изпреварва. Аморето ми е много безлична, има си някакъв собствен работещ свят, който пази от чужди коментари, но досега не съм видял признаци на будна мисъл и не ме е провокирала да се замисля над нещо. Когато реагирам на някаква ситуация, това, което ми е първоначална преценка е това, което би синтезирало някое нейно мнение. Но като изключим роботската й черта, изглежда морален и съвестен човек.
За Incadeptus все още нямам мнение.
Последно редактирано от Chacho : 08-22-2012 на 15:29
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много ми харесва начинът ти на мислене и съм общо взето за почти всичко на едно мнение с теб. ^^
nigga stole my bike
Пак на теб се паднах.
Значи мнението ми изградено дотук е ясно, казвала съм го вече. Все още ти следя мненията и мога да кажа, че си човек, който може да отстоява мнението си, дори в повечето си постове да не го показваш така. Странното чувство за хумор, да. И интересен характер, който не би могъл да остане незабелязан сред познати и приятели.
Последно редактирано от Amore-Mio* : 08-22-2012 на 15:36
Нямам лоши чувства,но мисля,че в много от случаите преповтаря думите на околните.Иначе ми се струва много добродушен и мил човек,готов да помогне.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ееееееееееееееееее благодаря ти мноооооооооого.Много ти благодаря.Стана ми любим потребител![]()
![]()
![]()
За Чачо бих могла да добавя,че е и много интелигентен и всестранно развита личност,ако не се подразбрало от предишния ми постИ има много странно,но в най-добрия смисъл на думата,чувство за хумор
Едит:Мерси за разяснението за @ пред името.![]()
За Русокоската ще кажа,че в първия момент,когато и видях аватара си вика "а,кифла,нищо няма да каже"обаче като прочетох веднага забелязах позитивно мислене,често пъти следя какво е казала :З
И не че нещо,ама винаги тръгвам да ти чета ник-а Пуцокоска![]()
Колко мило :3 Иначе това с Пуцокоцката го помня и от един друг потребител преди около 2 годиниИначе за теб мога да кажа,че си позитивно настроена и лъчезарна като човек.Поне това съм забелязала.
![]()
Не особено умно момиче , което има известни претенции.Иначе е майничка
Почти всеки път съм съгласен с неговите мнения кво др да кажа :P
http://www.youtube.com/watch?v=rwDLu_u2GHI
Има прилични постове с добри разсъждения,ама на моменти критиката му идва в повече.![]()
fluffy кърти :Д
много яки отговори, има чувство за хумор и ги затапва от всякъде хД
Помня те само от една тема за лова. Лошо впечатление ми направи с това си хоби, иначе като човек изглеждаш печен.![]()
И спря да се върти за миг земята..