.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Как да го забравя ?

Има едно момче...аз съм на 12,той е на 13 познаваме се от сигурно един месец обаче аз се влюбих. Той харесва една моя ...може да се каже приятелка. Тя е мн надута и т.н. ама както и да е :д Знае че го харесвам .Опитах се да го забравя но не мога...

Най-сигурния метод да го забравиш е с времето Опитай се да престанеш да мислиш за него, като гадже и си мисли за него, като приятел-момче , излизай с приятелки и си търси момче което и ТО да те харесва С времето ще г забравиш, сигурно ще отнеме най-много 1 месец, но ще си заслужава Ако намериш момче, което да ти е симпатично, се насочи към него (намери общи интереси, излизайте и т.н.)

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Излизай повече, не го мисли. Запознай се с нови хора, когато най-малко очакваш ще се появи и момчето за теб. Горе главата и давай напред!
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Ходи да играеш на площадката !

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Моля ?!

Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    +1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И?

Всичко си зависи от теб.
    Опитала си - не се е получило, продължаваш напред. Малка си, още колко такива разочарования ще имаш - просто не е истина.

Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    +1 може и него да повикаш , току виж те харесал

Давам ти една седмица и ще си го забравила, просто си много малка за такива работи, както и той де.

бате знам че съм малка ама вие на мойте години не сте ли се влюбвали ?!?!?

и благодаря на всички без 4!!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Хм,като за начало ползвай някаква пунктуация
    Малка си ,всичко ще мине до седмица ,дори може би няколко дни.Ще срещнеш много момчета,в които ще се влюбиш.
    За това не го мисли толкова.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Толкова момчета ще срещнеш и толкова емоции ще имаш-тепърва живота ти започва ! И не,не си малка,защото на твоята възраст и се прое*ават ве4е.. whateverrr... Просто излизай,разсейвай се,занимавай се с приятни за теб неща,събирай се с приятни за теб хора,разнообразявай си ежедневието и не го мисли !

Удари 1 бутилка уиски. След това още една. После повтори процедурата. Ще забравиш него и още доста неща. Като например името си.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Тепърва се започва.
    Нито е първият, нито е последният. Ще има още прекалено много мъжки индивиди ,за да си позволяваш да си хабиш нервите още от 12-годишна по някакви красавци.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    1 месец... Обикновено увличане. Когато започне учебната година, ако не сте от едно училище, ще го забравиш лесно... Време, общуване с повече хора, прекарване време с приятели. И скоро ще отмине.. Свиквай, такива ще са следващите 5-6 години.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ще успееш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си