- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
О, блаб е невероятна. Страшно развита личност в много сфери, умее да разсъждава и да те направи на 5 стотинки. Духовна и спиритуална личност е, която особено много се кефи на поезия и изкуство (заради което ми е любимка), човек който може да отстоява своето мнение и позиции, но който също така е отворен за други мнения/решения освен неговите. Страхотен човек.
Чушкопека - харесва ми как мисли. Не съм срещала момче на 15 години да се държи така. Саркастичен е, понякога дори прекалено много, но има какво да каже и знае как да го заяви пред другите. Вади страхотни въпроси и отговори на такива зададени към него. Мисля че е доста умно момче, предвид мненията му тук. Кефи много.
Ох, споко.
Ти пък си ми страшно лигава. И аз го отдавам на това че си риби. Страшно лигава си, падаш си по клишетата, захарните балончета, розовите очила и понитата които ядат теменужки и серат дъги. Витаеш в свой собствен свят - типично за рибите - отнесена личност си, която е страшно емоционална и лесно ранима. Не ме кефят такива хора. Противоположност са на това, което аз съм.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-22-2012 на 21:38