.
Резултати от 1 до 25 от общо 919

Threaded View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    О, блаб е невероятна. Страшно развита личност в много сфери, умее да разсъждава и да те направи на 5 стотинки. Духовна и спиритуална личност е, която особено много се кефи на поезия и изкуство (заради което ми е любимка), човек който може да отстоява своето мнение и позиции, но който също така е отворен за други мнения/решения освен неговите. Страхотен човек.

Чушкопека - харесва ми как мисли. Не съм срещала момче на 15 години да се държи така. Саркастичен е, понякога дори прекалено много, но има какво да каже и знае как да го заяви пред другите. Вади страхотни въпроси и отговори на такива зададени към него. Мисля че е доста умно момче, предвид мненията му тук. Кефи много.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    нях

DisappointedDreamer - Има нещо дразнещо и натрапчиво в мненията, но ще го оправдая с това, че е телец. :о
    Сигурно е готина, но на рибешката ми душа не й се нравят някоИ работи. На моменти е доста остра, не да кажеш директна (което е и вярно, но надхвърля тая граница и се получава нещо като заядлив/закачлив коментар, а ме дразнят хора, които ако не са съгласни с нещо скачат против него и не се опитват да разберат този, с който не са съгласни, или пък не си помислят, че те може би са били на същото дередже.)

П.П. Нищо лошо.
    Ох, споко.
    Ти пък си ми страшно лигава. И аз го отдавам на това че си риби. Страшно лигава си, падаш си по клишетата, захарните балончета, розовите очила и понитата които ядат теменужки и серат дъги. Витаеш в свой собствен свят - типично за рибите - отнесена личност си, която е страшно емоционална и лесно ранима. Не ме кефят такива хора. Противоположност са на това, което аз съм.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-22-2012 на 21:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си