- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Е,темата е ясна.Спрямо коментарите в този раздел(и от раздел секс) съдете човека преди вас.Без задръжки,да си кажем истината в очите,дори и да боли![]()
Спокоен характер. Леко приема нещата и ми харесва как има чувство за хумор без значение от случая. Талантлива.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
умна и добре разсъждава.Много ми харесва ;д Готино име
Не съм я/го срещала често, разгледах като цяло мненията и ми звучи като човек с интересен характер и странно чувство за хумор. Не ме питай защо. Не знам, просто така ми изглежда.
не съм я , го срещал никога
Хайде изливайте си душата, няма да се сърдя![]()
Amore наистинА Много странно чувство за хумор ако може да се нарече хумор ;д еми да може да се каже интересен характер благодаря ти и аз те мисля за интересна.Патенце за теб какво готино имееее ;д готина снимка,добре разсъждаваш ;д
//\\ - за патенце
умно и интелигентно момиче, с добро чувство за хумор и възглед към света
Умее да проявява разбирателство с хората : p
я дотука само добре си говорим,да видим като си извадим кирливите ризи![]()
Между другото Темата е доста хубава![]()
Последно редактирано от loveca777 : 08-20-2012 на 18:43
Обича природата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Иситината ли?няколко твои писаници видях в моята тема и не ми помогна. Останах с лошо впечатление
![]()
Мило същество е.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Малко строга на моменти, но справедлива. Има големи познания и има какво да се научи от нея.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
В раздела коментарите й ми харесват и с повечето съм напълно съгласна. По някои други теми бихме имали разногласия.
Исках за калпазанка да пиша.Една от малкото, с която определено бих искала да се запозная, много я харесвам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мисля, че е умна и дава добри съвети. Поне това съм засичал от нея.
Стабилен изглежда, поне от това, което съм видял по време на краткото си пребиваване тук![]()
@Violenza харесвам какви жени смята за красиви ;д и добре разсъждава,умна е!@TylerTheCreator хубаво имее ;д
Нямам лоши чувства,обича собственото си самочувствие(поне така прочетох преди малко)![]()
А за @chushkopek-мисли много добре за годините си.Радва ме.
ПС:Май дотук беше с добрите изказвания в темата ви![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Свястно момиче. Слага розовите очила понякога, но като цяло има трезва преценка за нещата.
И спря да се върти за миг земята..