- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Съжалявам,че се набутвам непоканена,но винаги съм защитавала тази теза и не мога да остана безразлична към предивзвикателството. Надявам се да извиниш нахалността ми.
Тази теза важи за хора,ненавиждащи скуката.За мен и всички такива хора би било страшно тягостно и непереспективно да бъдат с копие на себе си.Когато знаеш всяка реакция на човека отсреща в даден момент,губиш тръпката,дори и интереса си към него.Мистерията винаги е необходима.Тя поддържа искрата и най-вече развитието на двамата души.Звучи странно,но ще ти обясня защо.Интересувайки се от едни теми,вашите разговори се въртят около едно и също и натрупването на информация е сравнително слабо и на моменти дори липсва.Когато се интересувате от СРАВНИТЕЛНО различни неща,всеки в даден момент проявява интерес към предпочитанията на половинката и точно така се развивате взаимно.Защото не всичко може да се разбере лесно от отсрещната страна.И когато ти се опиташ да му го обясниш като на малоумен,за да те разбере,тренираш и собствения си мозък.Нарича се четене с разбиране.Както е казал Айнщайн :Ако не можеш да обясниш едно нещо на баба си,значи нищо не си разбрал.". Обобщено е това.И пак повтарям,че важи за личностите,които не обичат рутината и скуката.
И за приятелството горе-долу важи същото.
Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-22-2012 на 22:12
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!