.
Резултати от 1 до 25 от общо 919

Threaded View

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Ако можеш дай ми добра аргументация като става въпрос за характери, не физика. (тъкмо да ти кажа после какво мисля за теб)
    Съжалявам,че се набутвам непоканена,но винаги съм защитавала тази теза и не мога да остана безразлична към предивзвикателството. Надявам се да извиниш нахалността ми.

Тази теза важи за хора,ненавиждащи скуката.За мен и всички такива хора би било страшно тягостно и непереспективно да бъдат с копие на себе си.Когато знаеш всяка реакция на човека отсреща в даден момент,губиш тръпката,дори и интереса си към него.Мистерията винаги е необходима.Тя поддържа искрата и най-вече развитието на двамата души.Звучи странно,но ще ти обясня защо.Интересувайки се от едни теми,вашите разговори се въртят около едно и също и натрупването на информация е сравнително слабо и на моменти дори липсва.Когато се интересувате от СРАВНИТЕЛНО различни неща,всеки в даден момент проявява интерес към предпочитанията на половинката и точно така се развивате взаимно.Защото не всичко може да се разбере лесно от отсрещната страна.И когато ти се опиташ да му го обясниш като на малоумен,за да те разбере,тренираш и собствения си мозък.Нарича се четене с разбиране.Както е казал Айнщайн :Ако не можеш да обясниш едно нещо на баба си,значи нищо не си разбрал.". Обобщено е това.И пак повтарям,че важи за личностите,които не обичат рутината и скуката.

И за приятелството горе-долу важи същото.
    Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-22-2012 на 22:12
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си