- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Но, Дриймър, именно ниското самочувствие предизвиква агресия. Или обратното де, свиване и неизказване на мнението. Аз го правя, Пантерата ме беше упрекнала.
Аз предполагам що се държиш така, и аз съм го правила. В един друг форум всичките ми мнения бяха само някви заяжданици, които минаваха за "казване каквото мисля", просто щото съм интелигентен човек, наУи, ама си бяха чиста демагогия да правя хората на 2ст. Всички в тоя форум (пак беше тинейджърски) се страхуваха все едно от мен. Но страх да не те порежат е различно от респект.
И тва сам да си вдигаш по някакъв (ако щеш несъзнаван) начин акциите също е заложено на хората с ниско самочувствие, един вид да си покачат оценката. Както и да отрекат другите, че нямат нужда от тяхното мнение и че другите са им под нивото. Тва тооолкова много пъти съм го правила, но после взех че се разкаях и си промених поведението. Имам предвид, доста комплексарски и хейтърски съм се държала и понякога правя паралел с твоето поведение във форума, вместо да го осъждам. Мисля, че е нормално.
Друг интересен факт е, че често хората с ниско самочувствие развиват нарцисизъм. Но сега няма да се отплесвам.
Ти не си лошо дете. Добра си, но според мен си страдала много и си решила да отебеш хорското мнение и като цяло хората и да ги правиш на 2ст.
Извинявам се, ако това беше нахално и ти навлезе в личното пространство или не отговаря на истината.
Последно редактирано от jghgh : 08-22-2012 на 21:44
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride