- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Русокоска - Ами какво да кажа, прави сравнително добро впечатление. Опитва се да съживи умираща връзка, изглежда има някакъв хъс да постигне нещо, но като цяло не вярва че може да се постигне с учене и развитие в тази област. Мммм, може би има завишено мнение за себе си. Това е което ми хрумва в момента.
Дриймъра, аз съм и казал какво мисля, но голяма част от нещата се покриват с коментарите постнати преди това. Като цяло има още да и се оформя харектера и вижданията.
Виоленца - Има високо мнение за себе си, има някаква нишка гордост може би от това че не е в България.
Щрудела - Хммм, още не съм я дефинирал, като цяло има нещо интересно там и вероятно не е съвсем същата на живо, каквато тук. На моменти си мисля че пише малко момиче
Мале докато напиша 10 реда и писаха още 4-ма, трудна ще е тая тема да се проследи![]()
Това с умиращата връзка далеч не е така.Имах възможността да бъда изслушана и да проведем не един или два зрели и задълбочени разговора,с които взаимно си изяхнихме доста неща.Няма да навлизам в подрибности,за да не отегчавам,но ще кажа с две думи,че има още много потенциал в отношенията ни и тяхното развитие.
Поправка:За съжаление,В БГ това,което искаш да постигнеш не става САМО с учене,искат се и ред други качества наред с връзки за по-високите летви,към които повечето се стремим.Не си ме разбрал явно.
Никога не съм надценявала себе си.Когато някой ме превъзхожда,не мога на кажа на бялото черно,даже се радвам,че има и други хора с амбиции и хъс.И това ме мотовира и аз да продължавам да се усъвършенствам.Но когато имам насреща си човек,който не пращи от интелигентност,не оставам безразлична и не се подценявам.
За екстази нямам особени наблюдения,но виждам,че много си пасва с някои от потребителите.Явно има защо.От малкото постове,които съм и засичала,смея да твърдя,че има интелект,но на моменти малко се надценява.Казвам го без лоши чувства.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!