Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
То т'ва противоположностите се привличат е най-голямото клише евър и въобще не е вярно.

Въпреки че както каза Щрудел, раците се кефим на клишета и на традиционното. За Бога, наистина е така. Като се замисля, аз не мога да бъда нестандартна, различна и т.н. Сми, приемам се за различна по някакъв друг параграф от останалите, но определено съм една скучна традиционалистка, моралистка и т.н. В мен няма "шарено", "необикновено" и т.н. Но, както се казва, ordinary is precious :Д /един индиец в омеглето ми го каза, мхахаха/

А ти, Дриймър, много острееш, да, с тези мнения. И това "директна съм", "нахъсана съм" не минава, а по-скоро е демагогия, за да се прикрие желанието да порязваш околните и някак да им внушаваш, че са тъпи и от нищо не разбират. Сигурно звучи все едно се заяждам, но просто така виждам нещата. Не искам т'ва да те обижда - в крайна сметка мразя конфликтите, ама така или иначе ти не се докосваш от форумните мнения.

Виоленца е няк'ва студена, козирог беше май? Ддз, хладна девойка, аз с това я свързвам. Реалистична, цинична и някак дистанцирана, на някакъв си свой връх.

Не че тези девойки са преди мен, ама ми се коментираше просто.

пп. Ааа, за Русокоска нещо. Не съм й чела темата за заплатата и т.н., но това не ме учудва. Раците имат склонност да са свръхамбициозни, нахъсани, и много да се палят по някви теми какви важни кадри са, колко потенциал имат и как заслужават супер много.
meh
колко съм съгласна тук. :>
И за това с противоположностите също.
А теб те харесвам, понякога те свързвам с мама, защото както казах и тя е рак. :3