.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 919

Hybrid View

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    chushkopek, не се престаравай. Трудна съм за Убеждаване.
    Иначе, да, много обичам да играя шах.
    Мат.

Харесваш ми все повече и повече с всяко следващо мнение, както казах и за някой друг, прибързваш.

Щтрудела ако не се лигави ми харесва доста как мисли, но ИРЛ, например едвали бих общувал успешно с нея без да и се озъбя за лигнята.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Щтрудела ако не се лигави ми харесва доста как мисли, но ИРЛ, например едвали бих общувал успешно с нея без да и се озъбя за лигнята.
    абеее шш къде виждате всички да се лигавя? Аз съм толко' сериозна дори в повечето теми. -.-
    Преинсталирайте си системите. -.-

П.П. Не го казвам специално и само на теб. Нищо лично.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    абеее шш къде виждате всички да се лигавя? Аз съм толко' сериозна дори в повечето теми. -.-

Споко,аз не те мисля за лигава.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив

Това,което се опитваш да им обясниш е,че "лиготията" е начинът ти да се изразиш сериозно.На което аз лично много се радвам,защото е нещо по-различно и свежо и явно разкрива част от същността ти.И в думата лиготия не влагам отрицателния,а по-скоро положителния смисъл.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Това,което се опитваш да им обясниш е,че "лиготията" е начинът ти да се изразиш сериозно.
    илл не

*chushkopek, умалителните думиЧКИ не са признак на лиготия
    Заменянето на буквички също. Някои думи ги изписвам нарочно на някакъв диалект. :о Тук мога да се съглася, че е лигаво, но е с цел осмиване, или нещо такова. По принцип не говоря на диалект.* Дори много често пиша 'тъй/туй', а ирл няма как да го чуеш това от мен.
    На сериозните въпроси си отговарям сериозно... Ако са тъпи, то и отговора няма да е остър.

т'ваЙ
    хаха ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на chushkopek

Сериозно? Във всяко 3-то твое мнение има умалителни или просто заменяш букви много често съвсем умишлено, от време на време на сериозен въпрос отговаряш с нещо което и на мен ми напомня на дагички и розови малоумщини.
    @Виоленца, баси, пак ми се падна ти, какво да ти кажа повече, от някъде съм останал с впечатлението, че тайничко искаш хората да са равни, или не беше ти това.

@Русокоска, вероятно си права, но това е нещо което според мен не е на място в сериозен разговор.
    @Дрейд, как се сети? Бтв прочетох ти доста от мненията, дам наистина много ми приличаш на Ирти на моменти, кефиш, но някои неща ги правиш малко сляпо сякаш.
    Последно редактирано от chushkopek : 08-22-2012 на 22:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си