- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Това,което се опитваш да им обясниш е,че "лиготията" е начинът ти да се изразиш сериозно.На което аз лично много се радвам,защото е нещо по-различно и свежо и явно разкрива част от същността ти.И в думата лиготия не влагам отрицателния,а по-скоро положителния смисъл.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
илл не
*chushkopek, умалителните думиЧКИ не са признак на лиготия
Заменянето на буквички също. Някои думи ги изписвам нарочно на някакъв диалект. :о Тук мога да се съглася, че е лигаво, но е с цел осмиване, или нещо такова. По принцип не говоря на диалект.* Дори много често пиша 'тъй/туй', а ирл няма как да го чуеш това от мен.
На сериозните въпроси си отговарям сериозно... Ако са тъпи, то и отговора няма да е остър.
т'ваЙ
хаха ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Сериозно?Във всяко 3-то твое мнение има умалителни или просто заменяш букви много често съвсем умишлено, от време на време на сериозен въпрос отговаряш с нещо което и на мен ми напомня на дагички и розови малоумщини.
@Виоленца, баси, пак ми се падна ти, какво да ти кажа повече, от някъде съм останал с впечатлението, че тайничко искаш хората да са равни, или не беше ти това.
@Русокоска, вероятно си права, но това е нещо което според мен не е на място в сериозен разговор.
@Дрейд, как се сети? Бтв прочетох ти доста от мненията, дам наистина много ми приличаш на Ирти на моменти, кефиш, но някои неща ги правиш малко сляпо сякаш.
Последно редактирано от chushkopek : 08-22-2012 на 22:37