- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Това с умиращата връзка далеч не е така.Имах възможността да бъда изслушана и да проведем не един или два зрели и задълбочени разговора,с които взаимно си изяхнихме доста неща.Няма да навлизам в подрибности,за да не отегчавам,но ще кажа с две думи,че има още много потенциал в отношенията ни и тяхното развитие.
Поправка:За съжаление,В БГ това,което искаш да постигнеш не става САМО с учене,искат се и ред други качества наред с връзки за по-високите летви,към които повечето се стремим.Не си ме разбрал явно.
Никога не съм надценявала себе си.Когато някой ме превъзхожда,не мога на кажа на бялото черно,даже се радвам,че има и други хора с амбиции и хъс.И това ме мотовира и аз да продължавам да се усъвършенствам.Но когато имам насреща си човек,който не пращи от интелигентност,не оставам безразлична и не се подценявам.
За екстази нямам особени наблюдения,но виждам,че много си пасва с някои от потребителите.Явно има защо.От малкото постове,които съм и засичала,смея да твърдя,че има интелект,но на моменти малко се надценява.Казвам го без лоши чувства.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!