- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Включвам се за последно, само заради проклетата си памет. Не беше ли твоят приятел, без ясна цел за живота ? За когото твърдеше, че всъщност е интелигентен, което разбира се може да е така, но остава не развит интелект. Ако това е така, то определено правиш впечатление на човек, който има двойнствени стандарти, освен разбира се ако тайно не те дразни това в приятеля ти и даваш подобен пример от опит.
Както казах по-горе,имах възможността да бъда чута и разбрах,че съм сгрешила относно това.С две думи-показва,че му пука по-малко,отколкото в действителност.
Казах какво е неразвит интелект за мен.Дори и не чак толкова,колкото на мен ми се иска,той се развива постоянно като се интересува от много неща.Това,ако не е някакъв вид развитие,не знам кое е. (Да,ако се разровиш в темата ще откриеш и други странни към момента твърдения,но оттогава нещата се промениха).
Не прилагам двойни стандарти.Това е едно от нещата,които не мога да понасям у хората.В известна степен говоря от опит,защото за някои неща си падам максималист.
Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-22-2012 на 23:03
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!