.
Затворена тема
Страница 15 от 37 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 920
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Четейки я, я мислех за доста големичка, а се оказа фъстък.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Калпазанката е пич. Умна, сдържана, модератор. Лол. Какво повече да иска човек?

Мега фен Аватара на Chacho
    Да ме не банва като разказвам вицове за мъртви бебета!

Дриймърчето ни е лъчезарна, амбициозна, умна, с мнение, добродушна, понякога екстревагантна, разкрепостена и емоционална. Понякога мисля, че говори прибързано и емоционално, но не й е адет, а и приема критика в това отношение. Във форума може би изглежда малко по-хаплива, но тук изказваме и защитаваме мнение, затова може човек да остане с такова впечатление. Имам добро мнение за нея.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София, България
    Аввввв, Чачо!! Поласкана съм!

Чачо е интересна личност, всъщност. Притежава страхотно чувство за хумор, на пръв поглед изглежда малко отнесен и ненаясно със себе си и света, но в действителност далеч не е така. Разнищва математиката и информатиката до последно, изказва страхотни мнения, подкрепени с невероятни примери и е потребител без който наистина не можем. Умее да разсъждава, но пък и да се шегува. Симпатичен младеж.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Умен,кефи ме винаги с неговите коментари,на място са Даже на някои коментари съм се смяла

за дриймърката се изказах вече -.-

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Готина е,добро впечатление прави.
    Коментарите и са полезни,в някои случаи доста забавни
    Пич е.
    maDamn

Супер фен Аватара на LeprikonA
    пАteNцЕ - всеки път като ти видя аватара и се забавлявам много :Д, хубава тема си направила :Д.

От последните странички ще спомена, че Сиси ми харесва много, даже паякът и ми се вижда дружелюбен на снимките :Д. Има си реалното мислене, не съм я виждала да напада, което е много похвално. Ако чета тема,в която вече е писала и нямам какво да напиша след нея :Д.

Чачо, не ти пропускам мнение, ако го видя. Особено,ако е сериозно мнение. Забелязала съм, че имаш странни "трололо" периоди, в които няма значение (почти) каква е темата и върви тролене. Ама са рядкост де. Радва ме чувството за хумор, което влагаш ^^.

Дриймър, хубаво те описаха преди мен, ще се поентя да преписвам всичкото. Честно казано нямам и желание да започвам спор с теб, защото на обратно на някой друг, който беше написал, че търпиш критика, мисля, че не е особено така. А и това със зодията и в една друга тема ти казах отдавна, че не вАжи, защото съм телче до мозъка на костите си.

Флъфи, за бога, по повечето коментари винаги съм си мислила, че си момиче, ама винаги. Още не вярвам, че си момче, сериозно. Такива сладникави неща съм чела преди, които малко приличат на Щруделските :Д. Много злобно ми напомняш на бившия ми, което не е много на добре :Д.

"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Blab
    о, край, това е любимата ми тема. всички ме обичат и съм на 7-мо форумно небе ^_^
    Леприконче е достатъчно да й видя прекрасната Джейн-Остинова картинка, за да знам, че е мой човек.;

Град
    пространството на Дисе
    Сродна астроложка душа. Коментарите й в раздела не са лъжица за всяка уста.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Умна, разбрана. Готова винаги да помогне, макар понякога езика й е да е хаплив.
    Добронамерен човек и човек на място.

Banned Мега фен
    калпазанкаа, през цялото време съм мислил ,че си малко момиче , а ти се оказа голям фъстък ;d
    amora не я познавам ,но така като гледам е умен човек

Град
    София, България
    Аморемио
    Втори номер Смайлз. Повтаря думите на останалите потребители, черпейки само мнения. Антипатична ми е. Опитва се да се изкаже, но в последствие мненията и остават една камара несвързани изречения.

Град
    пространството на Дисе
    Острица на моменти.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    DisappointedDreamer: изключително агресивен човек. Странно държание, изказване. Все неща, които са признаци на липса на самочувствие и възпитание. Скача, хапе, но определено е само тук. Бих искала да я познавам реално, за да видя каква жалка гледка е.

И коя , по дяволите, е Smilez?

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Острица на моменти.
    Още една потребителка в топ10, знае какво иска, не казва нищо преди да бъде сигурна, което на мен ми прави много добро впечатление.

Едит: Аморе хич не ми допада....или трупа мнения, или изказва свеото, което е наивно и в повечето случаи грешно, няма никакво чувство за сарказъм, което ми е малко жалко, като цяло не ми допада.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Леприкона - Там няма какво да кажа освен, че е една от най-най-най-любимите ми потребителки. Не само, че има точни мнения. Разбрано, умно, интересно момиче, с което ми е супер приятно да общувам.

За Аморе-Мио някак нямам точно мнение. Твърде рядко я виждам да изрази ясно свое мнение. Мисля, че понякога е малко ограничена. Не е лош човек. Влюбена е и й личи.

Чачо е интелигентен и много от мненията му ме разсмиват. Не е хич заядлив и досега нито 1 път не съм прочела злобно или грубо мнение от него. Дори, когато иска да каже нещо неприятно, го казва по завъртян, хумористичен начин. Малко в стил w0sh.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Леприкона - Там няма какво да кажа освен, че е една от най-най-най-любимите ми потребителки. Не само, че има точни мнения. Разбрано, умно, интересно момиче, с което ми е супер приятно да общувам.

За Аморе-Мио някак нямам точно мнение. Твърде рядко я виждам да изрази ясно свое мнение. Мисля, че понякога е малко ограничена. Не е лош човек. Влюбена е и й личи.

Чачо е интелигентен и много от мненията му ме разсмиват. Не е хич заядлив и досега нито 1 път не съм прочела злобно или грубо мнение от него. Дори, когато иска да каже нещо неприятно, го казва по завъртян, хумористичен начин. Малко в стил w0sh.
    Къде видя чачо? :Д

П.С Аз съм мега зле.

П.С 2
    За леприкона нямам мнение, не съм чел нито един неин пост.
    Ловеца е забавен, повече за сега не мога да кажа за него.
    Чачо ми е любимия потребител в този форум, 85% от мненията му, като ги прочета и аз бих се изразил по абсолютно същия начин, имайки същото предвид....Лошо за него не мога да кажа, освен, че е прекалено мил с някои индивиди, на които аз бих се озъбил повече, но здраве да е.
    За блаб май казах.
    Гренджър малко остро реагира на моменти, където няма нужда от толкова емоции, но дава точно мнение и в повечето случаи също не говори преди да е сигурна в това което ще каже, от време на време съм забелязал, че не приема правилно чуждо мнение и гледа малко сляпо на нещата, но това е рядкост при нея.
    Последно редактирано от chushkopek : 08-23-2012 на 18:10

Град
    София
    ^ Писах за тези, които не съм коментирала от последните страници. Някак ми се стори по-лесно да налучкам, че иначе те изпреварват и без това. А за теб писах. Мога да добавя, че с всяка нова оценка на хората в тази темичка, мисленето ти ми допада все повече. Имаш доста добра преценка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

^ Писах за тези, които не съм коментирала от последните страници. Някак ми се стори по-лесно да налучкам, че иначе те изпреварват и без това. А за теб писах. Мога да добавя, че с всяка нова оценка на хората в тази темичка, мисленето ти ми допада все повече. Имаш доста добра преценка.
    Разбрах в момента в който пуснах мнението....много тъп се чувствам.....много мразя да пропускам нещо.
    Бтв изненадвам се, че не ми каза, че въм прекалено остър в изказванията си....очаквах това да кажеш честно казано, някак доста по-мила си попринцип.

Мега фен Аватара на draid
    Хмм, да видим. Мнението ми като цяло за теб е позитивно, може би поради това че е "напреднала" в живота има и малко по завишено мнение за нещата. Напоследък наблюдавам, че я нападат на тема красота, не съм проследил защо.

За сиси иде реч.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    DisappointedDreamer: изключително агресивен човек. Странно държание, изказване. Все неща, които са признаци на липса на самочувствие и възпитание. Скача, хапе, но определено е само тук. Бих искала да я познавам реално, за да видя каква жалка гледка е.

И коя , по дяволите, е Smilez?
    Ох. Типична наранена госпожичка
    На живо съм същата, особено провокирана. Възпитанието си го имам, много благодаря за загрижата.

П.П. Веднъж да кажа нещо наистина вярно и потребителя се нахвърля, обиждайки ме. Апф. Погледни си мненията, бе. Само повтаряш думите на другите преди теб, без да добавиш нищо съществевено. А когато се опиташ да напишеш нещо сама, оплексваш целия пейзаж. Не умееш да се изказваш. И не само аз съм го забелязала.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Разбрах в момента в който пуснах мнението....много тъп се чувствам.....много мразя да пропускам нещо.
    Бтв изненадвам се, че не ми каза, че въм прекалено остър в изказванията си....очаквах това да кажеш честно казано, някак доста по-мила си попринцип.
    Е, да, общо взето, старая се да не обиждам. Свикнала съм, че когато даваш критика, хората са по-склонни да обърнат внимание на мнението ти и да го вземат в предвид, ако е казано по-кротичко. Това не значи, че острия вариант не е също толкова верен.

Цитирай Първоначално написано от draid
    Хмм, да видим. Мнението ми като цяло за теб е позитивно, може би поради това че е "напреднала" в живота има и малко по завишено мнение за нещата. Напоследък наблюдавам, че я нападат на тема красота, не съм проследил защо.
    Сериозно? Това и аз съм го пропуснала. о.О Къде?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Chacho
    Е, да, общо взето, старая се да не обиждам. Свикнала съм, че когато даваш критика, хората са по-склонни да обърнат внимание на мнението ти и да го вземат в предвид, ако е казано по-кротичко.
    Аз пък съм с обратното впечатление. Докато не се обидят хората и не си тръгнат с подвити опашки, всичко им минава през едното ухо и им излиза през задника.

Сиси я харесвам като потребител. Често ми се случва да споделям вижданията й и съумява да ги изкаже много сполучливо. От редовните потребители тук има доста такива, това което ми харесва в нея е академичния й дух, жаждата за знание и умението й да не го обвързва с някакви материални цели. Позитивен човек е и е уверена в себе си.
    На няколко пъти имаше спорове за показността им с Радо. Нямам против изразяването на чувствата, но ми идваше необяснено наивна емоцията и малко превзета, напук на сходните ни разбирания по темите. Всеки намира собствен начин да си изрази чувствата, просто за мен е неразбираем и там се разминаваме. Ако сме имали други разногласия, обикновено са дребни.
    Последното качество, което ценя в нея, е естествеността.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Сиси, може би един от най-уравновесените потребители. Рядко коментира остро или критикува без причина. Знае как да се изкаже и има собствено мнение по въпроса.Като цяло ме радва,въпреки че не винаги сме били на едно мнение по някои въпроси, тможе би и затова я харесвам толкова

Дриймър: Пич е по принцип,трудно си котролира гнева и понякога това води до по-остри коментари.Неведнъж съм и го казвала. Иначе е адска душичка,много прям и точен човек,който обаче крие много.Потайница е.

Чачкоо: един от любимите ми потребители.Искрено му се възхищава,той си знае щo пич е. Много забавен,хумора му е безграничен,сериозните му коментари понякога остават неразбраниза другите,тъй като са ниво над останалите,но пък ,когато троли го прави като хората и става голямо шоу
    Последно редактирано от granger : 08-23-2012 на 18:57
    maDamn

Град
    София, България
    Blame it on my зодия, Пламе :Д Индивидуалист съм.

Ооохх, та, грейнджъре! *сериозна физиономия* Кефиш мацциии
    Окротява ме, въпреки че и тя самата доста честичко избухва във форума. Не наистина, просто така изглежда от мненията и. Иначе разбира от много, амбициозна и начетена е, умна. При първия ни разговор не спряхме да говорим до 04.30 сутринта. Много добър човечец е, има страхотно чувство за хумор и е ходещ плюс!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си