.
Резултати от 1 до 25 от общо 919

Threaded View

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Леприкона - Там няма какво да кажа освен, че е една от най-най-най-любимите ми потребителки. Не само, че има точни мнения. Разбрано, умно, интересно момиче, с което ми е супер приятно да общувам.

За Аморе-Мио някак нямам точно мнение. Твърде рядко я виждам да изрази ясно свое мнение. Мисля, че понякога е малко ограничена. Не е лош човек. Влюбена е и й личи.

Чачо е интелигентен и много от мненията му ме разсмиват. Не е хич заядлив и досега нито 1 път не съм прочела злобно или грубо мнение от него. Дори, когато иска да каже нещо неприятно, го казва по завъртян, хумористичен начин. Малко в стил w0sh.
    Къде видя чачо? :Д

П.С Аз съм мега зле.

П.С 2
    За леприкона нямам мнение, не съм чел нито един неин пост.
    Ловеца е забавен, повече за сега не мога да кажа за него.
    Чачо ми е любимия потребител в този форум, 85% от мненията му, като ги прочета и аз бих се изразил по абсолютно същия начин, имайки същото предвид....Лошо за него не мога да кажа, освен, че е прекалено мил с някои индивиди, на които аз бих се озъбил повече, но здраве да е.
    За блаб май казах.
    Гренджър малко остро реагира на моменти, където няма нужда от толкова емоции, но дава точно мнение и в повечето случаи също не говори преди да е сигурна в това което ще каже, от време на време съм забелязал, че не приема правилно чуждо мнение и гледа малко сляпо на нещата, но това е рядкост при нея.
    Последно редактирано от chushkopek : 08-23-2012 на 19:10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си