- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Активен в темата ми![]()
гледайтИ да не ми я оспамитИ че бой ще има![]()
От приятните дребосъци, не спами, не се натрапва, не дразни и не се дразни.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Достойна за уважение, зряла, готова да помогне, с готино чувство за хумор.
Не му срещам много мненията,но знам че разбира от фитнес,режими,тренировки и тн![]()
maDamn
Понякога е малко заядлива,но като цяло е яка,има чувство за хумор.
Много ми е симпатична. Знам, че е някъде на 17-18. Притеснителна ми се струва, но смятам, че с правилните хора се отпуска.
Адски е свястна, съчетава много хубав качества в себе си. Амбициозна е и е добър човек.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аморе-Мио любимият ми потребител в този форум.Най-готината.
толко съдържателни постове през целия си форумен живот не съм чела.
Уби ме с аватара си![]()
Incadeptus Впечатлена съм от разсъжденията,нищо че си "малчо"![]()
Малчо, но умен и любопитен
Възрастта 11-14 , дори 15 години е много вълнуваща, защото тогава как да го кажа -,,откриваш света ;; , много си любознателен,но повечето неща не са ти ясни , а искаш да прескочиш ,,стената.,
^ Интересен е, има чувство за хумор, но не ме е оставил с някакво особено впечатление; не се е откроил с нещо, че да го забележа.
мисля че е строга и че ме мрази![]()
fluffy_^ ще кажа добряк,душа,активен и забавен
а за ради още мнение нямам,не съм те виждала -.-
Благодаря ви за милите думи![]()
![]()
Ради ти си ми адашка ;д но няма какво да кажа за теб защото си новичка
![]()
Глупости! Не мразя никого, нито пък теб. И нали знаеш поговорката строга но справедлива :Д
Иначе, флъфи е душичка, понякога казва верни неща, но през повечето време се шегува, не приема нищо сериозно, не казва нищо сериозно освен ако спорът не е такъв. Безразличен ми е до известна степен.
Ловеца е пич. Чувството за хумор, за което говорят другите, е само част от харизмата му. Това, което го откроява е добронамерената му природа и това си проличава от ненатрапчивия му начин на шегуване. Искрен е и не се срамува от това, което чувства и мисли, затова винаги казва каквото му е на душата. Останал съм с впечатлението за него, че е от хората, които не само говорят, но и действат. Радвам му се на отношението му към тренировките и фактът, че не подви опашка, когато другите му се смееха на начинът му на трениране. Продължи да слуша себе си и малко по макло му се трупат резултатите. Малко е наивен и винаги разсейва атмосферата с нотка несериозност, затова има частичен имидж на шут, но съм сигурен, че и в реалния живот е добър човек. Дано с времето се запази чистосърдечен.
Едит: Пф, колко много хора изпуснах, много сте бързи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ми нямам nаблюдения чак такива,че да изкажа мнение :/
Патенцето е готинка ,казах вече,радва
ЕДИНТ:Много сте бързи бе!
maDamn
да бе О.О аз напиша нещо си викам я да погледна вие 1005583 коментари и страници изписали![]()