.
Затворена тема
Страница 23 от 37 ПървиПърви ... 1319202122232425262733 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 920
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Колко сладко :3 Само не разбрах подтекста на това с фурията

За kalpazanka съм казвала,но не ми пречи да повторя.Много интелигентен и начетен човек,готов да помогне за сериозните неща,възхищавам се на амбицията и за развитие и самоусъвършенстване. Светът има нужда от повече такива хора.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Разбира ги нещата, според мен е широкоскроена личност
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Интересен характер, който въпреки че рядко се включва във форума, има какво да каже и го казва.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Личност, която винаги аргументира своите отговори (78 % от коментарите й ) може би доста приказлива, както и обичаща вниманието. (maybe )
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Комбинацията от малки и главни букви отключва у мен едни дълбокозаровени предразсъдъци.

*стига спахте, темата мина на втора страница!*

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

^Калпазанката се държи лошо с мен...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ти още нищо не си видял

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Разбира я медицината, ама на моменти е киселяк (и е силно вероятно някой да го отнесе). В другите моменти е пич.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Притежава невероятен хумор (характерен за девите, нда). А в комбинация от умните му, адекватни разсъждения и съвети е един наистина страхотен потребител/човек.

Мега фен Аватара на Зайче..
    ^директна и другото съм го казвала вече(:
    http://ask.fm/iwwkaa

Голям фен Аватара на explosion_
    Много голяма пичка! Засичахме се в Козметика и диети

Banned Мега фен
    бодибилдър, който не бута повече от 100

Голям фен Аватара на explosion_
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    бодибилдър, който не бута повече от 100
    Малко повече от сто ..
    По темата.. Пичага, много директен!

Banned Голям фен
    Еееее ми тос е некаф дето нема излежат хуави дюмерки от него то сланинка неа по неу

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Еееее ми тос е некаф дето нема излежат хуави дюмерки от него то сланинка неа по неу
    Изключитлно забавен индивид, други наблюдения нямам.

Супер фен Аватара на nymphadora
    свестен ми се струва,забавен.

Голям фен
    не ми харесва , незряло момиче с претенции

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    Не съм срещал много от мненията ти, обаче, които съм чел ми се струва че си пичка
    момче

по темата;готин си или готина

^досадно включване в темите, безинтересни мнения и лигави мнения, които с нищо не могат да са ти полезни. ама е добронамерен поне.

furious? - доста комплексирано момче, изглежда женомразец, защото някога е бил нараняван или друга клиширана причина. не знам изобщо връзват ли девойки на подобен селянин, въпреки че тук се изказва като много отворен и едва ли не, харесван младеж, пък е пълен смешко. циничен, злобен и простак. предполагам вътре в себе си е някак си добър, но е избрал да показва само лошото от себе си и не знам какво иска да спечели с това.

нимфадора не й помня и едно мнение, но имам спомени/впечатления, че в сериозни теми нейните мнения са тежали, били са издържани, смислени, полезни. яка с две думи.

чушкопек - харесвам дълбочината на мислене и осмисляне. даже съм си впечатлена от желанието му да дълбае още и още и още.. явно е засилен към есенцията, иска да умножи познанието си и да достигне до същинската истина за нещата, което, уви, просто е невъзможно за простосмъртните.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    ^досадно включване в темите, безинтересни мнения и лигави мнения, които с нищо не могат да са ти полезни. ама е добронамерен поне.

furious? - доста комплексирано момче, изглежда женомразец, защото някога е бил нараняван или друга клиширана причина. не знам изобщо връзват ли девойки на подобен селянин, въпреки че тук се изказва като много отворен и едва ли не, харесван младеж, пък е пълен смешко. циничен, злобен и простак. предполагам вътре в себе си е някак си добър, но е избрал да показва само лошото от себе си и не знам какво иска да спечели с това.

нимфадора не й помня и едно мнение, но имам спомени/впечатления, че в сериозни теми нейните мнения са тежали, били са издържани, смислени, полезни. яка с две думи.

чушкопек - харесвам дълбочината на мислене и осмисляне. даже съм си впечатлена от желанието му да дълбае още и още и още.. явно е засилен към есенцията, иска да умножи познанието си и да достигне до същинската истина за нещата, което, уви, просто е невъзможно за простосмъртните.
    Невъзможно е просто защото няма да го понесем.
    Хм, първоначално бях останал с впечатлението, че си наивна и таиш прекалено много надежда, но по доста твои мнения, смятам че определено разбираш как стоят нещата.

наивна съм, тая надежда, но и сама се замерям с гадости, искам да повярвам на тях, да съм силен човек и да не преживявам огорчения. първото ти впечатление е било вярно. и все пак знам как стоят нещата .. в някои области поне.

Голям фен
    че е грозно момиче със странен стил на обличане , което няма пари да е сама на квартира. иначе може и да е пич на живо , кой знае. има и гаден аватар лол

Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    че е грозно момиче със странен стил на обличане , което няма пари да е сама на квартира. иначе може и да е пич на живо , кой знае. има и гаден аватар лол
    Много кофти човек.....ама както разбрах от темата с разпитването явно е заради семейството.

Обиждат ме само неща, които са верни.

Banned Голям фен
    Нямам мнение не я знам тас квай :Д ама по аватара ми имам чуството че е неква мафиотка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си